EL CONCURS DE CARTELLS DE LA FESTA MAJOR 2020 ES TORNA A POSAR EN MARXA AMB NOVES DATES I TERMINIS

Dijous, 21 de maig de 2020

El certamen està adreçat a infants i joves del municipi que estudien de 3r. de primària fins a 4t. d’ESO i a l’alumnat de CM i CS de l’escola.

El Concurs de cartells de la Festa Major 2020 de Castellví de Rosanes es torna a posar en marxa amb noves dates i terminis, després que quedés aturat pel trasllat de les celebracions previstes al maig fins al mes de setembre, amb motiu de la prevenció del coronavirus. L’Ajuntament ha aprovat aquesta setmana unes noves bases que adapten tant en termini d’entrega com les formes de lliurament habilitades, juntament amb la informació que ha de contenir el cartell i la data en què es farà públic el veredicte. Els i les destinatàries del concurs són els mateixos de cada edició -tots els infants i joves empadronats a Castellví de Rosanes que cursin de 3r. de primària a 4t. d’ESO i també tots els nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior de primària de l’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví de Rosanes- i tampoc varien les característiques de les obres a presentar.

El nou termini de presentació d’obres serà obert fins al 12 de juny (inclòs) i s’habilita també el lliurament telemàtic en cas que no sigui possible fer-lo de forma presencial. El veredicte es farà públic el 29 de juny a la tarda al saló de plens i els cartells hauran d’incloure la llegenda ‘Festa Major 2020. Castellví de Rosanes. Del 25 al 27 de setembre’.
Els cartells originals hauran de ser fets en mida A4 orientació vertical i s’accepta qualsevol tècnica artística manual o digital (amb el nivell d’habilitats i coneixements que es correspongui a l’edat dels i les concursants).

Les bases íntegres del concurs es poden trobar en aquest web.

 
Darrera actualització: 26.05.2020 | 08:28