L’Ajuntament de Castellví aconsegueix el Segell Infoparticipa de transparència per sisena vegada

Dimarts, 16 de juny de 2020

El web municipal obté gairebé un 94% dels indicadors positius entre els 45 ítems sotmesos a avaluació.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha aconseguit, per sisena vegada, el Segell Infoparticipa de transparència i qualitat de la comunicació pública atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El web municipal ha assolit un 93,75% dels indicadors positius entre els 45 ítems avaluats per la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, segons que la mateixa facultat ha comunicat a l’Ajuntament.

Des de l’inici de les avaluacions als webs municipals, l’any 2013, el portal de Castellví de Rosanes s’ha mantingut en posicions capdavanteres, sovint per davant de municipis molt més grans i amb més recursos. En la primera avaluació, feta per sorpresa, va ser l’única localitat d’entre 1.001 i 5.000 habitants aprovada, i una de les poques de Catalunya (només 57 de 947 municipis) en sobrepassar el 50% d’indicadors positius. En la segona avaluació, el web de Castellví de Rosanes va obtenir un Reconeixement Infoparticipa, i del 2015 en endavant ha estat reconegut amb el Segell, que és la màxima distinció atorgada, en un context en què any rere any l’avaluació ha estat cada vegada més exigent.

L’acte formal de lliurament de les distincions concedides aquest 2020 als webs municipals dels Ajuntaments de Catalunya resta pendent de data.

Darrera actualització: 25.06.2020 | 12:56