La creació d’Avril Becerra Olmo és la guanyadora del concurs de cartells de la Festa Major 2020

Dimarts, 30 de juny de 2020

Les celebracions tindran lloc a finals de setembre, fusionades amb la festa de Sant Miquel.

La Festa Major 2020 de Castellví de Rosanes, que enguany se celebrarà excepcionalment el mes de setembre fusionada amb la de Sant Miquel, ja té cartell. L’obra de la jove Avril Becerra Olmo va ser ahir premiada com a guanyadora del concurs de cartells per a infants i jovent que anualment organitza la regidoria de Cultura per escollir la imatge principal de la festa grossa de Castellví.

El Concurs de cartells de la Festa Major 2020 ha estat diferent del d’anys anteriors per les circumstàncies viscudes arran de la pandèmia de coronavirus. El calendari previst inicialment per al certamen es va haver de modificar tant per la modificació de les dates de la Festa Major com per la impossibilitat de lliurar les obres i fer l’entrega de premis. Un cop aprovades les noves bases i oberts nous terminis, es van rebre tres obres de gran creativitat que ahir van ser guardonades. Juntament amb el premi a l’obra guanyadora, es van entregar també premis a les dues obres finalistes, creació de Laia Robert Quintela, per una banda, i d’Alba i Óscar Paneque Perdigón, de l’altra. Els guardons van consistir en lots de llibres i llaminadures per a guanyadora i finalistes.

En acabar, els i les concursants es van fer la tradicional foto de família amb l’alcalde, la regidora de Cultura i la resta de regidors i regidores presents a l’acte, tots i totes amb la preceptiva mascareta.

Darrera actualització: 1.07.2020 | 08:49