Les famílies que vulguin optar a les ajudes de llibres de text i abonament de piscina caldrà que guardin els comprovants i factures

Divendres, 10 de juliol de 2020

La convocatòria s’obrirà de cara al setembre, però es recomana conservar ara la documentació per tenir-la a mà.

Les famílies de Castellví de Rosanes que vulguin optar properament a demanar ajudes de llibres de text i d’abonament de piscina d’estiu, caldrà que guardin els comprovants i factures que acreditin els pagaments d’aquests materials/serveis. La convocatòria es preveu que s’obri de cara al setembre, però es recomana que des d’ara es conservin aquests documents per tenir-los a mà en el moment que s’obri la convocatòria. D’aquesta manera, podran sol·licitar-la amb més rapidesa i comoditat.

Ajudes per abonament de piscina d’estiu

Està adreçat a veïns i veïnes de Castellví de Rosanes que comprin abonaments individuals o familiars de piscina d’estiu en equipaments públics dels municipis limítrofs amb Castellví. Elsa ajuts són del 50% de la despesa efectuada, amb un màxim de 40 euros per abonament. L’ajuda s’ofereix pel fet que Castellví no disposa ara mateix d’aquest servei.

Ajudes per a llibres de text i material didàctic

A les ajudes hi podran optar els i les escolars empadronats/ades a Castellví de Rosanes que hagin nascut entre 2004 i 2017 i que cursin estudis d’educació infantil de segon cicle, primària i ESO en centres públics o sostinguts amb fons públics. Les ajudes s’atorgaran en funció del nivell de renda de les famílies –tal com ja es fa amb altres suports, com la beca d’estudis no obligatoris– i podran oscil·lar entre 30 i 150 euros, en funció de la situació familiar.

Darrera actualització: 4.09.2020 | 11:21