L’inici del curs es farà amb 152 alumnes a l’escola de Castellví i dos autobusos per anar a l’IES a Sant Esteve

Dijous, 10 de setembre de 2020

Els centres han adaptat el funcionament i els horaris d’entrada i sortida als protocols de prevenció de la COVID-19

Dilluns vinent, 14 de setembre, arrenca el curs escolar 2020-2021 marcat per les adaptacions del funcionament escolar a les mesures de prevenció del coronavirus. A Castellví de Rosanes, l’escola Mare de Déu de Montserrat iniciarà les classes amb 152 alumnes, des de P3 fins a 6è de primària, deu més que ara fa just un any. Pel que fa als nois i noies de Castellví que van a l’IES Montserrat Colomer de Sant Esteve Sesrovires, enguany el trajecte d’anada i tornada al centre es farà en dos autobusos, i l’alumnat pujarà a un o altre en funció del barri on visqui.

L’escola de Castellví rebrà els primers alumnes a les 09.15h, en una primera tanda per a 1r i 2n i 3r i 4t, i a les 09.25h per a 5è i 6è. L’alumnat es dividirà per cicles entre la porta principal i la porta de la pista poliesportiva. La sortida a la tarda es farà també de forma esglaonada, amb una primera tanda a les 16.15h i una segona a les 16.25h. En el cas de l’alumnat d’educació infantil, hi ha una subdivisió horària per a cadascun dels grups, que es repartiran entre les 09.25 i les 09.35h. Al web de l’escola es poden trobar detallats els horaris i altres protocols de funcionament durant el present curs. 

Pel que fa a l’alumnat de secundària de Castellví de Rosanes que cursa estudis a l’IES Montserrat Colomer de Sant Esteve Sesrovires, enguany a més de les novetats obligades per la prevenció de la COVID-19 a l’entrada i sortida del centre i en horari lectiu, també té novetats pel que fa al transport escolar. Si fins ara era un únic vehicle el que feia el servei per a l’alumnat castellvinenc que estudia en aquest institut, aquest curs seran dos els autocars que recolliran els nois i noies. Cadascú haurà de pujar a un o altre vehicle segons el barri on resideixi.

Així, el vehicle de la línia 165 sortirà a les 07:24h de Miralles, i passarà a les 07:29h per la plaça del poble. L’autocar de la línia 166, per la seva part, sortirà a les 07:30h del Taió i pararà posteriorment, ja en terme de Sant Esteve, al Pou del Merli i l’àrea coneguda com la corba de la fruita.

En acabar les classes, a les 14.30h, cada alumne/a s’haurà d’adreçar al número d’autocar que li correspongui segons el barri. 

Darrera actualització: 14.09.2020 | 13:52