La futbolista Nadia Marín repeteix com a campiona de Catalunya de futbol sala per comarques

Dijous, 22 de desembre de 2022 a les 11:39

Enguany en categoria infantil, formant part de la selecció de jugadores del Baix Llobregat-Catalunya central

La jove futbolista castellvinenca Nadia Marín, que entrena i juga amb el Club Futbol Sala Sant Andreu, repeteix aquest 2022 com a campiona de Catalunya de futbol sala per comarques. Si l’any passat ho va ser en categoria aleví, enguany ho ha tornat a ser en categoria infantil, formant part del combinat de jugadores del Baix Llobregat-Catalunya central que van disputar a Blanes els XI Campionats comarcals de seleccions base de futbol sala. La final es va disputar l’11 de desembre.

La Nadia va tenir un paper destacat en la victòria del seu equip, ja que al llarg del campionat va marcar un total de 6 gols -quatre en els minuts reglamentaris i dos en tanda de penals. De fet, dos dels tres gols de la final els va marcar ella, i també un dels de la tanda de penals que va decidir el campionat. El combinat del Baix Llobregat-Catalunya central va empatar a 3 a la final amb el conjunt del Barcelonès-Vallès Occidental, i el triomf va ser per 3-4 als penals favor de les del Baix Llobregat.

La jove esportista castellvinenca va ser escollida per formar part d’aquest equip juntament amb una altra companya de club, la Claudia Prudencio. Al novembre la Federació Catalana de Futbol va fer els entrenaments on va escollir les jugadores de les diferents seleccions comarcals.

A primers d’aquest 2022, la Nadia Marín va ser també subcampiona de futbol sala aleví amb l’equip català al Campionat d’Espanya.

Darrera actualització: 22.12.2022 | 11:44