Fira de la tardor

Diumenge 19 de novembre del 2023 de 10 a 14h

Totes les activitats són a la plaça del poble de Castellví de Rosanes (davant de l'Ajuntament i carrers adjacents)

10h - Esmorzar (botifarrada). Tiquets a partir del dilluns 13 de novembre a l'Ajuntament i dimarts 14 a la tarda també al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina (a partir de les 18h). Fins a exhaurir places. Tiquet: 3 euros/persona. Màxim 4 tiquets per persona.

De 10 a 14h. Fira de la tardor - parades de productes de la terra i de proximitat (oli, mel, formatges i embotits, productes de fleca, vi i cava) i artesania diversa.

A partir de les 11h. Taller familiar. Elaboració d'una kokedama (planta dins d'una bola vegetal, sense torreta). Els infants més petits hauran d'anar acompanyats de la mare, el pare o altre familiar adult. Participació al taller per ordre d'arribada, i fins a exhaurir material. Una planta per infant.

Durant el matí
Exhibició en directe d'artesania de la mà de Pau Trepat, que construirà un cove amb vímet fent servir tècniques tradicionals.
Exposició dels fotògrafs locals David Planas i Víctor Valle.
Actuació de la street band Swing Engine.

A les 14h, a la cloenda de la fira, tastet de civet de senglar. A peu dret, fins a exhaurir racions. 

Organitzen: Ajuntament de Castellví de Rosanes i associació APECRO. Amb suport de la Diputació de Barcelona - Economies locals.
Agraïments: a totes les persones, entitats, artesans/anes i comerços que fan possible aquesta activitat.

Estacioneu al carrer de Manel Fernández Peláez (zona escola/pista).

La celebració de la fira comportarà alteracions de circulació i estacionament als carrers on es faci l'activitat i adjacents. Consulteu detall als avisos que s'emetran uns dies abans.

Adreça:

Plaça del poble de Castellví de Rosanes (davant Ajuntament i carrers adjacents)

Darrera actualització: 6.11.2023 | 17:30