Rutes i llocs d'interès

El terme de Castellví de Rosanes és ric en camins i llocs d'interès que podeu visitar a peu o, en alguns casos, també amb bicicleta. Trobareu al final de la pàgina dues rutes locals pel terme de Castellví.

Senders de l'Eix de Ponent del Llobregat

En el marc de les rutes a peu i amb bicicleta pel Baix Llobregat, trobareu senyalitzats a través del terme de Castellví de Rosanes els senders i camins que formen part de l'Eix de Ponent del riu Llobregat. Consulteu-ne el plànol .

L'eix de ponent neix a la muntanya de Montserrat i arriba fins al mar. Des de Castellví podeu optar per anar fins a la Mediterrània o bé fins a Montserrat, ja que ens trobem a una zona intermèdia de la ruta.

Muntanyes del Baix

L'àmbit territorial de Castellví de Rosanes s'insereix a l'entorn del conjunt natural anomenat Muntanyes del Baix. 

Aquest és un projecte en el qual 16 municipis del Baix Llobregat i el Consell Comarcal es coordinen i comparteixen estratègia i accions per la gestió de l’espai agroforestal d’aquest territori. En destaquen els seus valors vinculats als aprofitaments agrícoles, ramaders i forestals que han modelat el paisatge, els valors naturals i paisatgístics (element clau en la infraestructura de l’Anella Verda on hi ha més de 5.000 ha que són Xarxa Natura 2000), així com un patrimoni extens, tant material com immaterial, en l'àmbit natural, cultural, arquitectònic i festiu.

Coneix amb més detall aquest projecte al web de Muntanyes del Baix

Darrera actualització: 30.09.2021 | 08:44
Darrera actualització: 30.09.2021 | 08:44