Serveis a l'emprenedoria

En conveni amb el Molí Empresa de Martorell

L'Ajuntament de Castellví de Rosanes ofereix serveis d'atenció i assessorament a les persones emprenedores en conveni amb el Molí Empresa de Martorell. 

Si teniu pensat de muntar un negoci o teniu una activitat en marxa i necessiteu assessorament, consulteu amb l'Ajuntament de Castellví les vostres necessitats i us farem, segons el cas, la derivació al Molí Empresa de Martorell perquè pugueu trobar el suport que necessiteu.

Els Ajuntaments de Castellví de Rosanes i Martorell tenen un conveni en matèria de Promoció Econòmica per a l'impuls de l'activitat emprenedora i el suport a la recerca de feina.

Formació

En col·laboració amb la Diputació de Barcelona, anualment la regidoria de Promoció Econòmica de Castellví de Rosanes programa formacions gratuiïtes adreçades a persones emprenedores i empreses sobre matèries d'interès per a la seva activitat, des dels àmbits de l'economia, el màrqueting, la tramitació digital, la planificació, etc.

Fem Xarxa, Fem Empresa

Castellví de Rosanes forma part dels 8 municipis del nord del Baix Llobregat que forma part del projecte Fem Xarxa, Fem empresa. Des d'aquest projecte es promouen serveis i accions encaminades a visibilitzar i enfortir el teixit empresarial i emprenedor dels municipis integrants: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

Reempresa

A través d'aquest servei, si voleu emprendre us podeu fer càrrec d'un negoci que tanca per no perdre teixit comercial. Reempresa dona suport a traspassos de negocis amb motiu, per exemple, de la jubilació dels antics titulars. Si no tens relleu generacional a la família, consulta amb Reempresa i fes que no es perdi el teu negoci familiar. Si vols emprendre, posa't al davant d'un negoci amb trajectòria reconeguda, amb clientela i anys de rodatge.

Oficina d'atenció a la ciutadania (OAC)

C/ Sant Antoni, 1 - 08769 Castellví de Rosanes - Barcelona
Telèfon: 937 751 942
Fax: 937 740 684
Adreça electrònica: info@castellviderosanes.cat
Lloc web: www.castellviderosanes.cat/
Horari:  
Matins (de dl a dv): de 9 a 14 h
Tardes: dilluns de 16 a 19 h (excepte juliol i agost)
Al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina, atenció presencial administrativa dimarts de 18 a 21 h (tràmits diversos).
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 5.10.2020 | 17:10