Promoció econòmica

La regidoria de Promoció Econòmica s'encarrega d'aquelles activitats relacionades amb la dinamització del teixit d'empreses i les persones emprenedores locals.

Alhora, dona suport a les persones que estan en procés de recerca de feina, ja sigui perquè es troben en una situació d'atur o perquè volen millorar les seves condicions laborals.

Formació gratuïta emprenedoria i empresa 2021

Si ets una persona emprenedora o treballes en alguna empresa i vols ampliar la teva formació, apunta't als cursos que l'Ajuntament de Castellví de Rosanes programa de forma gratuïta en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Aquest 2021 la formació està centrada en donar a conèixer el teu negoci a la xarxa i vendre per Internet.

 

Conveni amb Martorell en matèria de Promoció Econòmica

El conveni de col·laboració entre els dos municipis en matèria de promoció econòmica i foment del teixit productiu del territori recull la participació dels veïns i veïnes de Castellví de Rosanes en les accions que es convinguin gestionades per el Centre de Promoció Econòmica de Martorell Molí Fariner, depenent de l’Ajuntament de Martorell, en àmbits  com les persones en situació de desocupació, a les persones en procés de recerca de feina, millores professionals i persones emprenedores.

El conveni és vigent fins al 31/12/2024.

Web del Molí Fariner de Martorell

Projecte Fem Xarxa, Fem Empresa

Castellví de Rosanes forma part d'aquest projecte que integra vuit municipis de la zona nord del Baix Llobregat per a l'impuls de l'emprenedoria i les sinèrgies del teixit productiu de la zona. S'ofereix assessorament, formació, activitats de networking i mentoring, etc.

> 10è Concurs d’iniciatives empresarials del Baix Llobregat Nord. (Candidatures fins al 4 d’octubre del 2019)

Guia serveis Fem Xarxa Fem Empresa(versió 2019)

Accions i recursos per a empreses i persones emprenedores

Borsa de treball

L'Ajuntament de Castellví de Rosanes rep periòdicament peticions de candidatures d'empreses que recerquen personal. Si vols optar a aquests processos de selecció, inscriu el teu currículum a la borsa de treball municipal.

Regidor/ora responsable de l'àrea

José Cara Escudero

Carrer de Sant Antoni, 1 - 08769 Castellví de Rosanes - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: José Cara Escudero
Telèfon: 937 751 942
Fax: 937 740 684
Adreça electrònica: info@castellviderosanes.cat
Horari:  
amb cita prèvia. Demaneu hora a través del formulari que trobareu en aquesta pàgina.
Darrera actualització: 04.07.2023 | 09:58