Subvencions a empreses, comerç i autònoms/es

Es podran demanar del 21 de setembre al 30 de novembre de 2020. Consulteu les modalitats.

Subvencions per al manteniment i represa de les activitats comercials

Aquesta línia té per finalitat ajudar al manteniment del teixit comercial local i reprendre l’activitat econòmica que es va veure alterada per les mesures de l’estat d’alarma, que van obligar a tancar establiments o reduir-ne l’activitat. Les subvencions s’orienten a sufragar les despeses corrents que s’han hagut de seguir pagant malgrat haver de tancar els negocis o reduir-ne l’activitat, i també les d’adequació dels negocis a les mesures de prevenció de la COVID-19.

Hi poden optar les persones treballadores autònomes, comerços, serveis i establiments de fins a 10 treballadors/ores del municipi que s’hagin vist afectades per la crisi ocasionada pel coronavirus. Aquests negocis han de correspondre a alguna de les classificacions d’activitats recollides a les bases, haver suspès total o parcialment la seva activitat com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma i haver registrat reduccions en la facturació el primer semestre del 2020 respecte el primer semestre del 2019, entre d’altres requisits.

Les sol·licituds es puntuaran d’acord amb els criteris indicats a les bases, i les ajudes màximes poden arribar fins a 500 euros per negoci. 

Foment de la creació de llocs de treball

La subvenció té per objecte fomentar la contractació de nous treballadors/ores en les empreses de Castellví de Rosanes, i s’adreça a aquelles que contractin o hagin contractat personal els darrers sis mesos i per un període de 12 mesos com a mínim.

En les sol·licituds presentades s’aplicarà un criteri de valoració d’acord amb diferents aspectes vinculats al perfil sociolaboral de la persona contractada. En funció de la puntuació obtinguda, i de si la jornada del contracte és parcial o complerta, la subvenció pot oscil·lar entre 500 i 3.000 euros.

Els costos subvencionables són les despeses salarials i de Seguretat social a càrrec de l’empresa (excloses dietes, incentius, despeses de transport i hores extres, entre d’altres).

Oficina d'atenció a la ciutadania (OAC)

C/ Sant Antoni, 1 - 08769 Castellví de Rosanes - Barcelona
Telèfon: 937 751 942
Fax: 937 740 684
Adreça electrònica: info@castellviderosanes.cat
Lloc web: www.castellviderosanes.cat/
Horari:  
Matins (de dl a dv): de 9 a 14 h
Tardes: dilluns de 16 a 19 h (excepte juliol i agost)
Al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina, atenció presencial administrativa dimarts de 18 a 21 h (tràmits diversos).
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.09.2020 | 15:28