Activitats esportives 2023-2024

Preinscripcions obertes

Inscriu-te a les activitats esportives organitzades per l'Ajuntament adjuntant el formulari corresponent* degudament omplert a la instància genèrica electrònica o bé lliurant-lo de forma presencial a les oficines municipals.

Trobareu el formulari al final d'aquesta pàgina (o a la barra lateral si consulteu des d'ordinador). CONSULTA TOTS ELS DETALLS A LA GUIA D'ACTIVITATS (descarregable en aquesta pàgina)

L’Ajuntament de Castellví preveu oferir les activitats següents, segons els barris. INICI la setmana del 12 de setembre del 2023.

Centre Social

 • Qi gong i Tai-txi: dilluns, de 18.30 a 20.00h (18,75€/mes)
 • Gimnàstica de manteniment: dimarts i dijous, de 20.15 a 21.15h (25€/mes)
 • Ioga: divendres, de 19.30 a 20.30h (12,50€/mes)

Sala gran del CCR

 • Pilates: dilluns i dimecres, de 19.00 a 20.00h (25€/mes)

Casal (pl. d'Europa)

 • Gimnàstica molt suau per a la gent gran: dijous, de 18.30 a 19.30h (gratuïta. Cal inscripció prèvia)

Can Sunyer i Valldaina

 • Pilates matí: dilluns de 10.00 a 11.00h (12,50€/mes)
 • Pilates tarda: dimecres, de 17.30 a 18.30h (12,50€/mes)
 • Qi gong, taitxí i gimnàstica suau: dijous, de 16.30 a 18.00h (18,75€/mes)

*El document de preinscripció es transformarà en inscripció en el moment que arrenquin les activitats i sempre que hi hagi quòrum suficient en cadascun dels grups.

ALTES (per ordre d’arribada)
1. Lliura el full de preinscripció (també en les activitats gratuïtes) omplert i signat a l’Ajuntament (horari oficina) o bé al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina (dimarts de 18 a 21h, excepte agost). 
Et pots preinscriure via web (instància genèrica), adjuntant el full d’inscripció omplert i signat (escanejat o fotografia llegible).

2. Cada activitat necessita un mínim d’inscripcions per posar-se en marxa i mantenir-se. Si s’arriba al quòrum, la preinscripció es transforma automàticament en inscripció. En cas de no arribar al quòrum, s’avisarà.
Si la inscripció arriba quan l’aforament de l’activitat és complert, restarà en llista d’espera (per ordre d’arribada).

3.  Les activitats 2023-2024 requereixen de NOVA INSCRIPCIÓ EN TOTS ELS CASOS. La inscripció es mantindrà per a cursos posteriors.

BAIXES 
1. Un cop feta la preinscripció, només es podrà causar baixa entregant omplert el full de baixa a l’Ajuntament. La no assistència a les classes no implica la baixa de l’activitat.

REBUTS 
1. Els rebuts es cobraran per domiciliació bancària i agrupats per trimestres. Avís: els rebuts retornats per causa no imputable a l’Ajuntament tindran un recàrrec en el següent gir per despeses de gestió. 
Cal consignar la data d’inscripció en el full corresponent; en cas de no haver-hi data, es considerarà el trimestre sencer.
Pensionistes: 25% de descompte en les activitats esportives municipals. Caldrà acreditar la condició de pensionista/jubilat en fer la inscripció per gaudir del descompte.

No es podrà accedir a les activitats sense estar-hi apunta/ada.
Totes les persones que s’abonin a alguna activitat municipal estaran cobertes per la pòlissa d’assegurança municipal.

VINE A FER UNA SESSIÓ DE PROVA*
Si vols fer una classe de prova abans de decidir-te per una o altra activitat, contacta prèviament amb l’Ajuntament. *Subjecte a disponibilitat de places.

Suggeriments a info@castellviderosanes.cat

Suggeriments a info@castellviderosanes.cat //  Activitats esportives i tallers amb suport de la Diputació de Barcelona

Quin cost té:

El preu públic regulat per cada activitat

Qui pot sol·licitar-ho:

Tothom que compleixi els requisits per inscriure's a una determinada activitat i aporti tota la documentació necessària.

Cal aportar:

Canals de tramitació:

 • Presencial

  A les oficines de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic i el dimarts a la tarda al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina.

Darrera actualització: 24.07.2023 | 14:43