L’activitat cultural de Castellví es reprèn amb l’espectacle de teatre breu "Píndoles" el dia 12

Dimecres, 1 de juliol de 2020

Les entrades només es vendran anticipadament a l’Ajuntament del 2 al 9 de juliol. Serà obligatori l’ús de mascareta per al públic.

L’activitat cultural es posa de nou en marxa a Castellví de Rosanes després de l’aturada forçada per la contenció de la pandèmia de coronavirus. La primera cita d’aquesta represa serà amb el teatre de la mà de l’espectacle "Píndoles. Teatre breu en espais vius", que tindrà lloc el dia 12 de juliol a les 19 h. Les entrades –numerades i amb aforament limitat– només es podran comprar anticipadament a l’Ajuntament del 2 al 9 de juliol (matins feiners de 9 a 14 h).

L’espectacle "Píndoles" permetrà gaudir de forma simultània de tres representacions breus: ‘"Roulette", "RIP. Rest In Pis" i "Welcome to Berlin". El públic es dividirà en tres grups que aniran passant d’un escenari a l’altre. Per raó de les mesures de prevenció del coronavirus, els tres grups els preassignarà l’Ajuntament i no es podran alterar. El públic haurà de dur obligatòriament mascareta en tot moment, tant en la trobada inicial per conduir els grups com en els trasllats entre escenaris i durant les representacions. També caldrà mantenir la distància mínima de seguretat en tots els casos i seguir les indicacions d’higiene i seguretat de l’organització.

La convocatòria per als i les assistents és a les 18.45 h a la plaça del poble per poder anar, des d’allà, a l’escenari corresponent. Cada grup tindrà una zona de la plaça assignada que s’informarà en arribar.

El preu de les entrades és de 10 euros per a majors de 18 anys, de 7 euros per a majors de 65 anys i gratuït per a menors d’edat (cal també entrada anticipada).

Tres obres, tres estils

Les tres propostes escollides per al "Píndoles. Teatre breu en espais vius" a Castellví de Rosanes són espectacles per a públic jove i adult.

  • "Roulette" és una història de titelles molt especial que narra la trobada d’un senyor gran amb un nen que li desmunta les rutines a què estava acostumat de feia anys.
  • "RIP. Rest In Pis" ens trasllada a un lavabo ple de guixades i dedicatòries, on l’amistat de dues amigues es posarà a prova.
  • Finalment, a "Welcome to Berlin" una parella que passa pel seu millor moment veurà com d’un dia per l’altre la seva relació se situa en una cruïlla que els obligarà a decidir.
Darrera actualització: 2.07.2020 | 09:22