"Píndoles. Teatre breu en espais vius"

Diumenge, 12 de juliol de 2020 de 18.45 h a 20.30 h

Les tres propostes escollides per al ‘Píndoles. Teatre breu en espais vius’ a Castellví de Rosanes ("Roulette", "RIP. Rest In Pis" i "Welcome to Berlin") són espectacles per a públic jove i adult.

Normes de seguretat

En arribar a la plaça se us assignarà un grup i un sector que no es podran modificar per raons de prevenció del coronavirus. Tingueu a mà la vostra entrada. Respecteu en tot moment les indicacions d’higiene i seguretat de l’organització.

És obligatori l’ús de mascareta en tot moment: trobada a la plaça, trasllat entre escenaris i també durant les representacions.

Mantingueu les distàncies de seguretat.

Entrades

Només venda anticipada a l’Ajuntament del 2 al 9 de juliol del 2020 (horari de matí de 9 a 14 h). Aforament limitat. Entrades numerades.

Preus

 • Majors de 18 anys: 10 euros
 • Majors de 65 anys: 7 euros
 • Menors d’edat: gratuït (també cal recollir entrada anticipada)

Caldrà donar el nom de totes les persones assistents quan s’adquireixin les entrades, així com un telèfon de contacte (mínim un telèfon per nucli familiar). 

El públic es dividirà en tres grups que seran preassignats per l’Ajuntament i no es podrà fer cap canvi de grup el dia de la representació per motius de seguretat (prevenció COVID-19). Us agraïm per endavant la vostra comprensió. 

Sinopsi de les obres

R.I.P (Rest In Pis)

FITXA ARTÍSTICA

 • Dramatúrgia i direcció: Sílvia Navarro
 • Interpretació: Martina Vilarasau i Júlia Santacana

SINOPSI
¿Quants cops hem llegit les portes i parets dels lavabos per passar l’estona? ¿Quantes relacions hauran començat o hauran acabat dins d’un lavabo?

¿Quants cops ens hem hagut d’aguantar la pixera per no enfrontar-nos a un WC infecte?

La Laia i l’Agnès es troben enmig del no res, en un lavabo cutre de benzinera, disposades a encarar un viatge que significarà un punt i apart a les seves vides. Però abans de continuar amb el seu viatge, entre cançons de Los Amaya i penya-segats irlandesos, posaran a prova la seva amistat. I les seves bufetes.

ROULETTES

FITXA ARTÍSTICA

 • Idea Original: Cía. eLe
 • Titellaires: Marta Lorente i Raquel Batet
 • Construcció: Marta Lorente i Raquel Batet
 • Escenografia: Marta Lorente i Raquel Batet
 • Vestuari Títelles: Raquel Batet, David Carretero i Vicente Martínez

SINOPSI

Ramiro Ramírez, un senyor gran de fils rosegats i rutines inamovibles, surt a passejar com cada tarda des de fa cinc anys. Malgrat les seves dificultats per caminar, la seva obstinació l’empeny a baixar a la plaça de davant de casa seva i a seure al seu banc preferit; el de l’esquerra.

Però el que en Ramiro no sap és que avui no és un dia qualsevol. El seu banc està ocupat. Aquest imprevist insignificant als ulls de qualsevol provocarà en ell sentiments d’ira, venjança i vulnerabilitat. El responsable de tot això és l‘Enzo Carbonara, un nen rialler que viu al carrer, sense filtres ni normes. L’ Enzo despertarà en el Ramiro emocions que el portaran a reconciliar-se amb si mateix.

Després d’aquesta trobada la seva vida anirà sobre rodes.

WELCOME TO BERLIN

FITXA ARTÍSTICA

 • Dramatúrgia i direcció:
 • Núria Deulofeu i Jaume Viñas
 • Interpretació:
 • Núria Deulofeu i Jaume Viñas

SINOPSI

En Carles i la Berta estan en el millor moment de la seva relació. Tenen 27 anys i no viuen junts (no perquè no volen, sinó perquè no s’ho poden permetre). Però la Berta rep una beca per treballar 6 mesos a Berlín, i ara només tenen 24 hores per decidir si diuen bye bye a Barcelona o a la seva relació. Welcome to crisi de parella.

Basat en la sèrie de Joan Burdeus i Pau Ortiz

Adaptat per Núria Deulofeu i Jaume Viñas

Aquesta representació de ‘Píndoles. Teatre breu en espais vius’ té el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa.cat.

Diputació de Barcelona

Ajuntament de Castellví de Rosanes

Quin cost té:

10 euros per a majors de 18 anys, 7 euros per a majors de 65 anys i gratuït per a menors d’edat (cal també entrada anticipada).

Adreça:

Trobada a la plaça del poble. Es prega puntualitat.

Darrera actualització: 08.07.2020 | 11:44