Concurs de cartells de la Festa Major 2024

Divendres, 1 de març de 2024

Presentació d'obres fins al 5 d'abril en format físic i fins al 7 d'abril en format digital

15a. edició del Concurs de cartells de la Festa Major per a infants i joves. 

Consulteu les dades bàsiques del concurs a sota i llegiu detingudament les bases per poder-hi participar (les trobareu a l'apartat de documentació d'aquesta pàgina).

Resum de les bases

Edat i participants: infants i joves empadronats al municipi, o que estudiïn a l’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví, i que cursin 2n, 3r, 4t, 5è i 6è de primària, 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO el curs 2023-2024. Les obres es podran presentar individualment o bé per parelles.

Terminis de presentació:

  • Obres en suport físic: divendres 5 d'abril en horari d'atenció al públic de les oficines municipals. Ajuntament fins les 14h, Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina fins a les 20h. Consulteu detalls a les bases de com s'ha de fer l'entrega.
  • Obres en suport digital: diumenge 7 d'abril fins les 23.59h al correu comunicacio@castellviderosanes.cat (pes màxim de correu+adjunts 10MB). Consulteu detalls a les bases de com s'ha de fer l'entrega.

Característiques de les obres:

  • Originals i inèdites, lliures de drets d’autor de tercers, i estaran elaborades en mida DIN-A4 (210mm d’ample x 297mm d’alt) en orientació vertical.
  • Les obres han de ser a color i elaborades amb qualsevol tècnica manual o informàtica (amb el nivell d’habilitats i coneixements que es correspongui a l’edat dels i les concursants, i sense suport d'intel·ligència artificial generativa).
  • Tots els cartells hauran d’incloure, de forma clara i llegible, la llegenda: FESTA MAJOR 2024 CASTELLVÍ DE ROSANES
Darrera actualització: 1.03.2024 | 12:04