Festa Major de Sant Isidre

En honor del patró de Castellví de Rosanes

La Festa Major de Castellví­ de Rosanes se celebra l’últim cap de setmana del mes de maig. És la festa més important del calendari festiu a Castellví de Rosanes.

L’acte més important de la Festa Major a Castellví de Rosanes és el sopar de germanor que té lloc a la plaça del poble on s’apleguen centenars de persones dels diferents barris de la població. El sopar de germanor va precedit del pregó de la Festa Major on el pregoner o pregonera sempre acostuma a ser fill/filla de Castellví de Rosanes o bé amb una relació directa amb el municipi.

El 2021, la Festa Major se celebra del 28 al 20 de maig. Les activitats són amb inscripció prèvia i aforament limitat segons les normes de prevenció de la COVID-19.

 • ENTRADES EXHAURIDES A TOTES LES ACTIVITATS (excepte jocs familiars, torn 17.30h i 18.30h).
 • NOU HORARI CONCERT ORQUESTRA MITJANIT: 21.30h.

Vegeu el programa als documents adjunts en aquesta pàgina.

IMPORTANT

Prevenció COVID-19 i inscripcions

La prevenció de la COVID-19 implica que en la realització dels diferents actes i espectacles s’han de seguir uns protocols específics que requereixen de la teva col·laboració activa.

Protocols de prevenció i mesures organitzatives de les activitats:

 • Els aforaments a cadascuna de les activitats estaran limitats per tal que cada persona disposi de 2,5 metres quadrats de superfície i les cadires puguin situar-se mantenint la distància de seguretat d’1,5 metres entre persones que no conviuen.
 • Les activitats requereixen d’inscripció prèvia. El termini d’inscripció es tancarà en la data indicada en la informació de l’activitat o bé abans en cas que s’exhaureixi l’aforament. Si just abans de començar l’activitat hi ha places lliures, és potestat de l’organització permetre l’accés fins a completar l’aforament.
 • Una mateixa persona no pot retirar més de 6 entrades per a la mateixa activitat.
 • A l’accés a totes les activitats hi haurà gel hidroalcohòlic per a la higiene de mans i rètols informatius sobre aforaments i mesures de prevenció a seguir.
 • Les entrades i les sortides s’organitzaran per evitar aglomeracions. Feu cas de les indicacions.

Mesures generals de prevenció per part de les persones assistents:

 • L’ús de mascareta és obligatori en totes les activitats. El teu gest cívic de dur la mascareta protegeix la resta de persones presents a l’acte.
 • Cal mantenir sempre la distància d’1,5 metres amb persones que no convisquin al teu mateix domicili.
 • Arriba a l’activitat amb antelació suficient per fer l’entrada esglaonada i permetre l’inici de les activitats en l’horari previst.
 • Porta el tiquet d’inscripció preparat (segons activitat) per agilitzar l’accés al recinte.

A tenir en compte

Si tens símptomes compatibles amb la COVID-19, estàs diagnosticat/ada d’aquesta malaltia, estàs pendent de resultats de PCR o test d’antígens, o bé ets contacte estret d’una persona que ha donat positiu de COVID-19 i estàs en quarantena no pots assistir a les activitats, segons marquen les normatives vigents. Agraïm la teva comprensió i esperem retrobar-nos ben aviat.

Consulta www.castellviderosanes.cat i els perfils de l’Ajuntament de Castellví a les xarxes per estar al dia de qualsevol qüestió relativa als actes previstos. L’Ajuntament es reserva el dret de modificar les activitats d’aquest programa per causes sanitàries, meteorològiques, organitzatives o de seguretat.

Darrera actualització: 28.05.2021 | 14:53