Domiciliació de tributs, taxes i preus públics

L'Ajuntament de Castellví de Rosanes gestiona directament el cobrament de preus públics relacionats amb activitats municipals, essencialment aquells tallers que es realitzen durant diversos mesos l'any i també les activitats puntuals.

En el cas de taxes i impostos, la gestió està delegada a l'Organisme de Gestió tributària (OGT) de la Diputació de Barcelona. L'oficina que correspon a Castellví de Rosanes és la de Gelida. Us atendran telefònicament, telemàticament o bé presencialment (només amb cita prèvia). Sota d'aquestes línies hi trobareu els telèfons i adreces de contacte. L'oficina és situada al passatge Bastoners, 6-8 de Gelida.

Quin cost té:

Gratuït

Canals de tramitació:

  • Presencial

    En el cas de preus públics associats a activitats municipals, a l'OAC de l'Ajuntament de Castellví de Rosanes en horari d'atenció al públic (quan us doneu d'alta a l'activitat, haureu d'omplir la domiciliació).

Adreça:

Preus públics municipals -> A l'Ajuntament de Castellví de Rosanes Taxes i impostos -> ORGT de Gelida - Demaneu cita prèvia (934 729 255 - 674797199 - orgt.gelida@diba.cat)

Darrera actualització: 14.09.2020 | 19:09