Anna Gil Llopart

Regidora

Electa pel grup Fem Poble-ERC-AM

Indemnització per assistència a òrgans col·legiats a raó de 175 euros/sessió del ple i 175 euros/sessió de la comissió especial de comptes (titular).

Declaració de bens i interessos: consulteu document adjunt en aquesta pàgina

Biografia 

Vaig néixer a Martorell el 23 de setembre de 1966. Estic casada i tinc un fill, el Gerard, i dues filles, la Laura i la Cristina. Des de l’any 2004 vivim a Castellví de Rosanes.

En l’àmbit professional soc dissenyadora de confecció, professió que vaig exercir durant aproximadament vint anys. Actualment treballo a l’empresa familiar. Un taller de fusteria que porto conjuntament amb el meu marit; hi faig les tasques administratives. 

Sempre he estat implicada i he treballat activament en entitats socials i culturals. Compromís, capacitat de treball i vocació de servei son les paraules que hem defineixen. 

L’any 2015 juntament amb altres veïns i veïnes vam decidir formar una nova opció política que recollís noves inquietuds i contribuís a millorar el dia a dia del municipi. Així va néixer el grup Fem Poble. Un projecte de poble que m’apassiona.

La legislatura del 2019 al 2023 he tingut la oportunitat de ser regidora a l’oposició. L’experiència ha estat molt enriquidora i positiva, m’ha permès conèixer més a fons el municipi, les seves fortaleses i tot el que es pot millorar. 

Encaro aquesta nova legislatura amb energies renovades i la seguretat de poder aportar molt, una vegada més des de l’oposició, per tal que Castellví tingui tots els recursos que es mereix, recuperi la seva identitat i esdevingui un referent a la comarca.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 11:53