Anna Gil Llopart

Regidora

Electa pel grup Fem Poble.

Retribució: indemnització per assistència a òrgans col·legiats. Retribució aprovada el 2019.
Per assistència a ple: 150 euros/sessió (ordinari cada primer dilluns no festiu de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre a les 18.30)
Només en cas de suplència del titular, també per assistència a comissió especial de comptes: 150 euros/sessió.

Biografia i contacte (enllaç al 'Fil directe' la part de sota)

Vaig néixer a Martorell el 23 de setembre de 1966. Estic casada i tinc un fill, el Gerard, i dues filles, la Laura i la Cristina.

En l’àmbit professional sóc dissenyadora de confecció, professió que vaig exercir fins fa mes o menys deu anys quan per raons vàries vaig passar a treballar a l’empresa familiar. Un taller de fusteria que porto conjuntament amb el meu marit; hi faig les tasques administratives.

Sempre he estat implicada i he treballat activament en entitats socials i culturals.

Vivim a Castellví des de fa quinze anys.

L’any 2015, a pocs mesos de les municipals, juntament amb altres veïns i veïnes vam decidir formar una nova opció política que recollís noves inquietuds i contribuís a millorar el dia a dia del nostre municipi. Així va néixer el grup FEM POBLE. Des d’aleshores amb en Joan Carles Ventura al capdavant hem treballat tant com hem pogut, fent aportacions constructives i col·laborant sempre que ha fet falta amb l’equip de govern.

Amb la seguretat de formar part d’un gran equip, cohesionat i amb un bon projecte, el meu objectiu és treballar per aconseguir un poble compromès i participatiu que vetlli per l’interès general i el bé comú. Afavorir que tothom pugui tenir un paper actiu i protagonista envers les polítiques locals i que les persones que hi viuen s’hi trobin a gust i se’l sentin seu.

Sempre des d’una mirada Republicana, amb la llibertat, la igualtat, la democràcia, l’honradesa, la fraternitat, la transparència i l’ètica com a fonaments. Amb el compromís de defensar sempre els drets fonamentals i contribuir a construir un país nou i millor, amb més drets, més lliure i més just.

Darrera actualització: 16.02.2023 | 09:43