Carmen Góngora Allepuz

Regidora

Electa pel grup Junts per Castellví-CP

Indemnització per assistència a òrgans col·legiats a raó de 175 euros/sessió del ple.

Declaració de bens i interessos: consulteu document adjunt en aquesta pàgina

Biografia

Soc Carme Góngora Allepuz, vaig néixer i viure a Montcada i Reixac, vaig cursar els Estudis Primaris a la Escola Pública del meu barri (Masrampinyo), després de 5 anys de d'estudis vaig obtenir el títol de Comerç, avui dia desaparegut, però equivalent a FP2 Administratiu.

De sempre he estat lligada al meu Poble, participant activament amb el Cente Cultural “La Unió de Masrampinyo”

He treballat durant 45 anys a l’àmbit de administració de empreses, assolint llocs de responsabilitat a les àrees de compres i fabricació.

Estic casada, tinc un fill i dos nets, viuen actualment a Alacant.

Durant els últims 20 anys i canviat de domicili i Poble dues vegades, 10 anys a Cardedeu on també m'hi vaig implicar em moltes activitats del poble, sobretot el Ball que és la meva passió.

En els darrers 10 anys, vam venir a viure a Castellví de Rosanes, concretament a la Urb. de Can Sunyer i Valldaina.

Només arribar, ja em vaig integrar amb el veïnat. He estat vice-presidenta de la Associació de Veins, treballant i gaudint de fer activitats per el bé i esbarjo del veïns i veïnes.

Soc voluntària de Cáritas i de Creu Roja, fent diversos voluntariats i col·laborant en tot allò que m'és possible. En aquest àmbit, arran de fer un Taller de memòria, vaig conèixer més a fons a la Vicky Castellanos, per ella i el seu magnífic projecte, vaig fer el meu petit pas dins de la política, sent en aquests moments Regidora del Ajuntament de Castellví de Rosanes.
Com a Regidora a l'oposició treballarem per a Castellví.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 11:52