José Cara Escudero

Primer Tinent d'Alcalde

Regidor d'Urbanisme i Infraestructures, Comerç i Indústria, Promoció Econòmica

Electe pel grup Endavant Castellví

Retribució: indemnització per assistència a òrgans col·legiats. Retribució i dedicació aprovada el 2019.
Per assistència a ple: 150 euros/sessió (ordinari cada primer dilluns no festiu de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre a les 18.30)
Per assistència a junta de govern: 410 euros/sessió (ordinària cada primer i tercer dilluns no festiu de mes, a les 18.00h)
Només en cas de suplència del titular, també per assistència a comissió especial de comptes: 150 euros/sessió.

Biografia i contacte (enllaç al 'Fil directe' la part de sota)

Vaig néixer a Murtas (Granada) el 5 de juliol de 1961. La meva família es va traslladar a Sant Andreu de la Barca, on vaig residir fins que em vaig casar i vaig fixar la meva residència a la urbanització de Can Sunyer a Castellví de Rosanes. Estic casat i tinc 2 fills.

He practicat tot tipus d’esports: futbol, bàsquet i hoquei sobre herba a nivell federatiu.

En l’àmbit professional, com a diplomat en Comerç Exterior, he format part de la Comissió de Comerç Exterior de la Cambra de Comerç de Terrassa, com a vocal. La meva professió m’ha permès viatjar arreu del món i participar en fires i exposicions internacionals. Parlo francès i anglès, i sóc el responsable comercial i de gestió del mercat francòfon.

El meu interès per la política municipal neix a través de la meva participació en l’Associació de Veïns de Can Sunyer, que em permet conèixer Joan Carles Almirall, cap de llista de CIU, qui ha confiat en mi per formar part de la seva llista.

Darrera actualització: 16.02.2023 | 09:40