José Cara Escudero

Primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme i Infraestructures, Comerç i Indústria i Promoció Econòmica

Electe pel grup Endavant Castellví-CM

Primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme i Infraestructures, Comerç i Indústria i Promoció Econòmica

Indemnització per assistència a òrgans col·legiats a raó de 175 euros/sessió del ple; 525 euros/sessió per junta de govern, i 175 euros/sessió de la comissió especial de comptes (suplent)

Declaració de bens i interessos: consulteu document adjunt en aquesta pàgina

Biografia i contacte (enllaç al 'Fil directe' la part de sota)

Vaig néixer a Murtas (Granada) el 5 de juliol de 1961. La meva família es va traslladar a Sant Andreu de la Barca, on vaig residir fins que em vaig casar i vaig fixar la meva residència a la urbanització de Can Sunyer a Castellví de Rosanes. Estic casat i tinc 2 fills.

He practicat tot tipus d’esports: futbol, bàsquet i hoquei sobre herba a nivell federatiu.

En l’àmbit professional, com a diplomat en Comerç Exterior, he format part de la Comissió de Comerç Exterior de la Cambra de Comerç de Terrassa, com a vocal. La meva professió m’ha permès viatjar arreu del món i participar en fires i exposicions internacionals. Parlo francès i anglès, i sóc el responsable comercial i de gestió del mercat francòfon.

El meu interès per la política municipal neix a través de la meva participació en l’Associació de Veïns de Can Sunyer, que em permet conèixer Joan Carles Almirall, cap de llista de CIU, qui ha confiat en mi per formar part de la seva llista.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 11:50