Tere Mínguez Busom

Regidora de Via pública i Equipaments, Turisme i Seguretat i Mobilitat

Electa pel grup Endavant Castellví-CM

Regidora de Via pública i Equipaments, Turisme i Seguretat i Mobilitat

Retribució: dedicació a temps total (100%), retribució anual de 28.000 euros bruts

Declaració de bens i interessos: consulteu document adjunt en aquesta pàgina

Biografia i contacte (enllaç al 'Fil directe' la part de sota)

Vaig néixer a Barcelona el 17 de setembre de 1969, ara tinc 49 anys. He viscut sempre a l’Hospitalet de Llobregat amb els meus pares i la meva germana. Vaig cursar la EGB al Casal dels Àngels i tinc el títol d'Administrativa. He treballat d’administrativa en diverses empreses, he venut pisos en una administració de finques i des de fa més de 12 anys treballo a Correos.

La meva vinculació amb Castellví ve de molt petita: vaig arribar aquí quan tenia 4,5 anys amb els meus pares i la meva germana per passar l’estiu i caps de setmana. Tinc boníssims rècords de la meva infantesa: projeccions amb Mossèn Ramon, les Caramelles, les excursions, el cinema al CCR, les festes d’estiu, l’Aplec dels Àngels i sobretot la piscina del Taió, on havia passat tantes estones… i jugar, jugar pels carrers del poble i la muntanya. I aquí m’he quedat, em vaig casar a l’any 1997 i tinc 2 fills.

Sempre he sigut una persona molt participativa: la Penya Barcelonista com a tresorera, presidenta de l'AMPA de l’Escola, he fet teatre, faig ganxet, he estat a la junta de Caramelles i últimament presidenta de l’Associació d’Amics dels Reis. Per mi la política és un pas més per poder fer coses per al meu poble i pels castellvinencs.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 11:51