Victoria Castellanos Núñez

Regidora 

Electa pel grup Junts per Castellví-CP

Indemnització per assistència a òrgans col·legiats a raó de 175 euros/sessió del ple i 175 euros/sessió de la comissió especial de comptes (titular)

Declaració de bens i interessos: consulteu document adjunt en aquesta pàgina

Biografia i contacte (enllaç al 'Fil directe' la part de sota)

Vaig néixer a Puertollano (Ciudad Real) el 10 d’abril de 1966, tot i que soc natural d’Almadén (Ciudad Real), on vaig viure fins als 16 anys. Vaig vindre a Esplugues de Llobregat (Barcelona) amb la meva mare on teníem part de la nostra família i durant molt temps vaig treballar en feines de cara al públic, des de promoció de vendes fins a botiguera. A Esplugues vaig participar intensament com a membre de l’Associació de veïns del barri Can Vidalet, sobretot per a la gent gran.

Vaig descobrir Castellví de Rosanes amb el meu marit de casualitat en una visita imprevista i vaig enamorar-me del poble, l’entorn i la gent. Així, l’any 1995 vaig decidir viure a Castellví de Rosanes. En l’àmbit associatiu, he estat membre de l’AMPA CEIP Mare de Déu de Montserrat durant tres anys. El contacte amb l’escola em va permetre conèixer a l’alcalde Lluís Tomàs, qui va confiar en mi per formar part de la llista electoral dels Independents de Castellví de Rosanes (INCAS) l’any 2003. Durant dos anys vaig ser coordinadora (voluntària sense remuneració) de la regidoria de Serveis Socials i, a finals de l’any 2005, vaig fer el salt com a regidora de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes.

La meva debilitat és la gent gran i, és per això, que dedico molts dels meus esforços a vetllar per aquesta franja d’edat. Des del 2015, porto la Conselleria de Gent Gran, LGTBI i Polítiques Feministes del Consell Comarcal del Baix Llobregat. El darrer mandat vaig compaginar la regidoria de Serveis Municipals, Serveis Socials, Polítiques Feministes i Diversitat Sexual i de Gènere. El repte de dur aquestes àrees m’han permès poder conèixer millor les inquietuds dels veïns i veïnes de Castellví. Ara, en aquesta legislatura, seguirem treballant des de l'oposició amb tot l'esforç que es mereix Castellví de Rosanes.

Atenció ciutadana els dilluns de 16 a 19 hores a l’Ajuntament.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 11:52