Yolanda Torres Novales

Regidora

Electe del grup municipal Fem Poble-ERC-EM

Indemnització per assistència a òrgans col·legiats a raó de 175 euros/sessió del ple i 175 euros/sessió de la comissió especial de comptes (suplent).

Declaració de bens i interessos: consulteu document adjunt en aquesta pàgina

Biografia i contacte 

Vaig néixer a la ciutat d’Osca el 21 de desembre de 1962, i poc després i per motius de feina, la meva família es va traslladar a Gelida, on van transcorre la meva infantesa i l’adolescència. Estic casada amb un martorellenc, amb qui he format una família amb una filla i un fill.

Ens vam traslladar a viure a Castellví de Rosanes l’any 1994. El seu entorn privilegiat i la seva ubicació entre Martorell i Gelida, ens va ajudar a decidir-nos per establir la nostra llar familiar al barri del Taió.

Des de l’any 2004 soc la responsable d’administració d’un despatx professional amb seu a Martorell, dedicat a l’arquitectura, la promoció i la construcció immobiliària. Abans havia treballat com a administrativa en altres empreses. Em considero molt amant de la meva feina, ja que m’ha permès créixer molt professionalment i com a persona en un sector on la gestió és molt rellevant.

Per entendre una mica el per què soc aquí, cal fer un petit recorregut a altres aspectes de la meva vida. Allà on visqui sempre m’agrada crear vincles amb la gent, el meu esperit inquiet i voluntariós fa que contínuament m’aboqui a participar en nous projectes o a incorporar-me als ja existents amb moltes ganes. He estat sempre molt vinculada a associacions educatives, socials i culturals des de molt jove.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 11:53