Joan Carles Almirall Sánchez

Regidor de Serveis bàsics municipals externalitzats, Hisenda, Recursos humans i Salut

Electe pel grup Endavant Castellví-CM

Regidor de Serveis bàsics municipals externalitzats, Hisenda, Recursos humans i Salut

Retribució: dedicació a temps parcial (50%), retribució anual de 14.000 euros bruts.

Declaració de bens i interessos: consulteu document adjunt en aquesta pàgina

Biografia i contacte (enllaç al 'Fil directe' la part de sota)

Vaig néixer a Barcelona, el 7 de desembre de 1971. Visc a Castellví de Rosanes de tota la vida; de solter, a Can Sunyol, i des que em vaig casar, l’any 1999, visc al nucli urbà. Tinc dos fills. M’agrada molt l’esport i vaig ser campió d’Espanya de waterpolo amb la selecció catalana infantil. He jugat a futbol sala amb la Penya Barcelonista de Castellví de Rosanes. En altres àmbits, he dirigit les Caramelles, he fet i dirigit obres de teatre al poble, he col·laborat amb les Festes majors, amb la Setmana de la Joventut, he format part de la junta del Centre Cultural i Recreatiu (CCR), organitzant cursos de ball de saló, teatre i tómboles; he col·laborat amb l’organització de la Cavalcada de Reis de Castellví de Rosanes i he estat membre de la junta d’APECRO (Associació de Propietaris Agrícoles i Forestals de Castellví de Rosanes).

En l’àmbit professional, vaig començar la carrera d’enginyeria Industrial —sense acabar-la per dedicar-me al restaurant que dirigeixo juntament amb la meva família des de l’any 1991. Fins ara he fet un curs superior de Direcció financera i comptable i diversos cursos d’Enologia, ja que des que porto el restaurant m’agrada molt el món de la viticultura.

En l’àmbit de la política municipal, vaig fer una petita incursió, l’any 1991, formant part de la llista de Convergència i Unió (CiU). L’any 2003 vaig anar de segon de llista de CiU. L’any 2005 vaig ser escollit president local de CiU a Castellví i des del 2007 soc regidor, essent alcalde en el mandat 2015-2019. Des de el 2019 fins ara regidor a l’equip de govern. M’agrada la política, ja que penso que és una de les maneres de fer que el meu poble sigui cada dia millor. Seguim fent camí…

Darrera actualització: 22.02.2024 | 11:51