Victoria Castellanos Núñez

Regidora de Polítiques feministes i diversitat sexual i de gènere, Benestar social i Serveis municipals

Electa pel grup Junts per Castellví

Retribució: 10.290 euros bruts/anuals (regidora, dedicació del 49%). Retribució i dedicació aprovada el 2019.

Biografia i contacte (enllaç al 'Fil directe' la part de sota)

Vaig néixer a Puertollano (Ciudad Real) el 10 d’abril de 1966, tot i que sóc natural d’Almadén (Ciudad Real), on vaig viure fins als 16 anys. La meva família es va traslladar a Esplugues de Llobregat (Barcelona) i durant molt temps he treballat en feines de cara al públic, des de promoció de vendes fins a botiguera. A Esplugues vaig participar intensament com a membre de l’Associació de veïns del barri Can Vidalet, sobretot per a la gent gran.
Vaig descobrir Castellví de Rosanes amb el meu marit de casualitat en una visita imprevista i vaig enamorar-me del poble, l’entorn i la gent. Així, l’any 1995 vaig decidir viure a Castellví de Rosanes. En l’àmbit associatiu, he estat membre de l’AMPA CEIP Mare de Déu de Montserrat durant tres anys. El contacte amb l’escola em va permetre conèixer a l’alcalde Lluís Tomàs, qui va confiar en mi per formar part de la llista electoral dels Independents de Castellví de Rosanes (INCAS) l’any 2003. Durant dos anys vaig ser coordinadora de la regidoria de Serveis Socials i, a finals de l’any 2005, vaig fer el salt com a regidora de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes.
La meva debilitat és la gent gran i, és per això, que dedico molts dels meus esforços a vetllar per aquesta franja d’edat. El darrer mandat vaig compaginar la regidoria de Serveis Socials amb les d’Igualtat de gènere i Serveis Municipals. El repte de dur aquestes tres àrees m’han permès poder conèixer millor les inquietuds dels veïns i veïnes de Castellví.

Atenció ciutadana els dilluns de 16 a 19 hores a l’Ajuntament.

Darrera actualització: 16.02.2023 | 09:41