Comunicació, noves tecnologies i transparència

Línies bàsiques d’actuació

L'Ajuntament de Castellví de Rosanes posa a la vostra disposició la informació de l'activitat municipal, de la gestió dels recursos públics, de les activitats obertes a la ciutadania, els avisos, etc. a través del web municipal i dels diferents perfils a les xarxes socials, així com per correu electrònic i missatgeria instantània. Trieu el servei que millor encaixi amb les vostres necessitats per mantenir-vos al dia de l'actualitat, activitats i serveis.

Transparència

La gestió municipal es fa a partir dels recursos públics i les necessitats de la ciutadania, per això la transparència és un element clau i imprescindible. L'Ajuntament de Castellví de Rosanes ha rebut ininterrompudament des del 2014 el Segell Infoparticipa de qualitat i transparència de la informació pública local. En l'avaluació 2013, el consistori ja va ser reconegut amb el Reconeixement Infoparticipa.

Regidor/ora responsable de l'àrea

Adrià Camino Fideu

Carrer de Sant Antoni, 1 - 08769 Castellví de Rosanes - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Adrià Camino Fideu
Telèfon: 937 751 942
Fax: 937 740 684
Adreça electrònica: info@castellviderosanes.cat
Horari:  
visites concertades. Contacteu amb l'Ajuntament o bé ompliu el formulari que trobareu més avall per demanar hora i/o contactar amb el regidor responsable de l'àrea.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 4.07.2023 | 09:34