Patge Picarol 2n torn

Diumenge, 27 de desembre de 2020 de 13.00 h a 14.00 h

Activitat amb inscripció prèvia fins al 23 de desembre a les 14h

Activitat amb aforament limitat i inscripció prèvia. Apunteu-vos-hi a l’Ajuntament fins al 23 de desembre a les 14h. 
Totes les persones hauran d’estar assegudes fins que se les cridi per lliurar la carta. Les fotografies amb el patge s’hauran de fer respectant la distància de seguretat.

Prevenció COVID-19 i seguretat
L’ús de la mascareta, cobrint nas i boca, és obligatori en totes les activitats presencials. Caldrà respectar la resta de mesures de prevenció vigents i les indicacions que es donin per part de l’organització i el personal de suport.
No es permet l’accés a cap de les activitats presencials a persones amb símptomes de COVID-19, diagnosticades de la malaltia, en quarantena o contactes estrets de persones que hagin donat positiu de coronavirus els 14 dies anteriors a l’activitat.
A les activitats amb inscripció prèvia només s’admetran participants que s’hagin apuntat dins del termini fixat. Les persones adultes acompanyants dels infants s’hauran d’asseure als llocs habilitats d’espera. Als infants se’ls prendrà la temperatura abans de començar l’activitat o taller i no hi podran participar si tenen febre.
La realització de les activitats previstes resta condicionada a la normativa de prevenció de la COVID-19 vigent en la data corresponent i l’Ajuntament té la potestat de suspendre o modificar les activitats previstes per raons de seguretat, de prevenció de la COVID-19 o meteorològiques.
Trobareu les afectacions de mobilitat i eventuals novetats sobrevingudes en els actes al web. Recomanem donar-vos d’alta al servei d’informació via WhatsApp: graveu el 686.92.54.83 a l’agenda i envieu WhatsApp amb ‘Alta servei’.

Adreça:

Plaça del poble

Darrera actualització: 14.12.2020 | 12:04