Febrer 2023

Seguim fent camí...
Grup municipal Endavant Castellví

Queden 3 mesos per acabar el mandat i toca fer balanç de la feina feta. La manera més objectiva de fer-ho és valorant el programa electoral amb el qual ens vam presentar en el 2019 i pel qual la majoria de vosaltres ens vau fer confiança. Dels 28 punts que tenia n'hem realitzat 21; en tenim 3 que els iniciarem abans d'acabar el mandat i 4 que no hem pogut fer. Han estat 4 anys, com ja sabeu, amb la gran dificultat d'una COVID que ens ho ha posat molt difícil, però amb molta feina, rigor i dedicació hem pogut tirar endavant la majoria dels projectes que vam proposar. 
Projectes com la reurbanització del carrer Castell de Sant Jaume, l'asfaltatge del 75% dels carrers del barri del Taió, l'arranjament de part de la xarxa d'aigua; al barri de Can Sunyer i Valldaina l'arranjament del Centre Cívic, dels seus els parcs, el canvi a led, la implementació del servei a la demanda del bus amb millors horaris, la renovació parcial de xarxa d'abastament d'aigua juntament amb els bombejos i dipòsit, i sobretot l'imminent inici del projecte de clavegueram. També la realització del Pla de Gestió Forestal, l'obertura de més franges de seguretat contra incendis, els nous contenidors, l'arranjament del polígon industrial, la remodelació del CCR, la transformació de les escoles velles en l'escola de música i el centre social amb piscines i els imminents projectes d'energia solar per donar llum al municipi on es beneficiaran els castellvinencs i castellvinenques i el canvi a led de les lluminàries, juntament amb el major suport econòmic mai donat a les entitats del municipi i als serveis socials, la realització de plans d'ocupació, fan que estiguem satisfets i orgullosos de la feina feta amb encerts i errors.
Tot això només ha estat possible gràcies al suport i la confiança que ens heu donat aquests anys i esperem haver estat a l'altura de les circumstàncies. Queda molt per fer i, si vosaltres voleu, d'aquí a 3 mesos Endavant Castellví podrem seguir fent camí... per continuar millorant el nostre estimat poble.

Gracias
Grup municipal Junts per Castellví

A pocos meses de unas nuevas elecciones Municipales, nos gustaría hacer balance de estos últimos 4 años en los que hemos estado en el equipo de gobierno y liderando políticas municipales. 
Hemos de deciros que valoramos muy positivamente el haber podido ejercer desde la gobernabilidad nuestros proyectos para Castellví, proyectos que se han conseguido con un buen consenso y que desde la oposición no se hubieran podido llevar a cabo. 
Agradecer a la ciudadanía de Cas-  tellví que con su apoyo hizo posible nuestra presencia en la política municipal de una manera muy activa y, es gracias a ello, que hemos tenido la oportunidad de llevar a cabo gran parte de nuestro programa.
Quisiéramos también agradecer a las trabajadoras y los trabajadores del Ayuntamiento por el apoyo, la implicación y la responsabilidad con la que han trabajado todos los temas que hemos querido desarrollar, sin su esfuerzo no hubiera sido posible. 
Agradecer a la fuerza política, con la que hemos formado coalición de gobierno durante esta legislatura, por la confianza que desde el minuto uno nos hemos tenido, por la capacidad de poner sobre la mesa todas las cuestiones municipalistas y la capacidad de ambas formaciones para llegar a acuerdos. 
Deciros que gobernar nos ha permitido llevar a cabo mejoras en la sostenibilidad energética y medioambiental, que se han desarrollado proyectos de mejora en la vía pública, se ha avanzado en la atención directa a las personas, incrementando ayudas sociales, ayudas a las familias, se han trabajado las políticas de igualdad de forma transversal, en definitiva, estar gobernando nos ha permitido trabajar por mejorar la calidad de vida de nuestras vecinas y vecinos y el entorno de nuestro pueblo.
Nuestro proyecto para la próxima legislatura seguirá teniendo en el centro a las personas, mejorar su día a día, será nuestra prioridad.

Gràcies per tot, Joan Carles
Grup municipal Fem Poble-ERC

L’espai que ens ofereix aquesta publicació, el volem dedicar a fer un merescut reconeixement a Joan Carles Ventura, el nostre portaveu des de l’any 2016, company i amic que ens va deixar de manera inesperada a finals de juliol.
Cap els anys 90 la feina el va portar al polígon de Castellví de Rosanes, allà va conèixer a l’Imma. Van començar treballant junts i després compartint projecte de vida, van fixar la seva residència i formar la seva família a Castellví.
Des del primer moment en Joan Carles es va implicar en el teixit associatiu del municipi, col·laborador discret i incasable, de tarannà afable i conciliador, sempre disponible pel que calgués. Un referent en l’organització de la Cavalcada de Reis, d’ell va ser la idea de posar l’estel a la Cadireta per ajudar als Reis a arribar a Castellví, impulsor del pessebre vivent i de recuperar la festa de la Cervesa, encarregat any rere any del rom cremat de la diada de l’Onze de setembre i de la intendència de l’esmorzar, i un dels fundadors del Club Slot.
Estimava Castellví i la seva gent, el seu objectiu era fer el possible per millorar-lo, i ho va fer des de tots els àmbits. Davant d’una situació complicada va prendre la responsabilitat d’anar al capdavant del projecte Fem Poble, consolidant-lo i donant-li estabilitat. De la seva vessant política en destaquem el seu compromís, la seva senzillesa i empatia cap als altres, sense cap afany de protagonisme, amb l’única intenció de ser útil.
En la nostra memòria quedaran per sempre totes les estones compartides i els reptes assolits. Com ell voldria seguim amb la mirada posada cap al futur, treballant amb el mateix tarannà de sempre, esforç i dedicació, amb l’objectiu de re-valoritzar el nostre municipi i tornar a recuperar la identitat que ha anat perdent aquests anys. Les properes eleccions ens donen una nova oportunitat per poder fer realitat el projecte de poble pel qual en Joan Carles tant va treballar.

Darrera actualització: 14.02.2023 | 10:53