Octubre 2015

En Castellví somos muchos

Sé que no estoy solo en Castellví de Rosanes. He vivido aquí lo suficiente como para no tener que avergonzarme de no recordar desde cuándo, con mi esposa, con mi hijo y con mi hija, así que, obviamente, debo no estar solo. A ratos me asomo por el balcón y oigo risas a lo lejos, niños y niñas correteando, sonidos de vajillas y cubiertos puestos al sol, huelo barbacoas que yo no he encendido, así que, supongo, hay alguien más cerca de aquí. Por las mañanas, cuando salgo para ir a trabajar, suelo toparme con unos cuantos de mis vecinos. Algunas veces incluso nos saludamos. Sí, definitivamente, otros oyen mis brindis y huelen mi carne asada los domingos al mediodía, igual que yo la suya, así que no puedo ser el único habitante de Castellví de Rosanes, no. Ha de haber más gente preocupada por el aparente desapego de ésta comunidad, su falta de cohesión como municipio. Tiene que haber otros que, como yo, quieran algo más de su pueblo que un lugar al que volver cuando termina la jornada laboral, el colegio o la universidad. Seguro viven aquí más personas con mis mismas ganas de hacer cosas nuevas, diferentes, positivas, de convertir las calles, los parques y las plazas que transitan en lugares por los que sentir el orgullo de llamar “mío”, o mejor, “nuestro”. Claro que debe de haber hombres y mujeres, niños y niñas, vecinos y vecinas de todas las edades abiertos a conocerse, dispuestos a compartir, con voluntad de aportar algo bueno para sí y para los demás. Seguro que no soy yo el único que siente que las cosas pueden cambiar, que pueden ir a mejor, que conformarse con lo que se tiene nunca es una opción. Estoy convencido de que a cada castellvinenc y a cada castellvinenca le conmueven, le inquietan y le motivan los mismos asuntos que a mí con respecto a su población. Sí, sé que no estoy solo en Castellví de Rosanes.

Sé que somos muchos, igual que sé que juntos podríamos ser mucho más.

José Cara Escudero
Regidor de CiU

Gràcies Castellví

Des de “Junts per Castellví” volem agrair el recolzament que ens heu donat els veïns i veïnes de Castellví de Rosanes que el 24 de maig veu decidir votar la nostra candidatura. Dir-vos que el vostre vot ha fet créixer la il·lusió i el compromís que tenim amb vosaltres i ha donat la possibilitat que tres regidores del nostre equip puguem formar part de l’Ajuntament i puguem seguir treballant per un projecte que creiem que prioritza les persones, que per a la nostra formació política és el més important, que no existeixi desigualtat social, que tots els ciutadans i ciutadanes siguem considerats ciutadans de primera. Farem una oposició constructiva des de la honestedat i humilitat, sempre intentant sumar. Recolzarem les propostes que puguin millorar la qualitat de vida de tots els veïns i de tots els barris. Una oposició que si el nostre vot és en contra, no serà perquè sí, sinó, per considerar que no beneficia a una majoria.

La política de “Junts per Castellví” és per a tots i totes des dels valors de l’esquerra. De tots els que formem l’equip, gràcies.

Per qualsevol aportació o consulta contacta amb nosaltres a
juntspercastellvi@gmail.com

Grup municipal
Junts per Castellví – CP

Comencem a caminar plegats

Des del grup de persones que formem Fem Poble, us volem donar les gràcies per la vostra confiança en les darreres eleccions i haver-nos atorgat la responsabilitat de treballar pel poble des de dins l’Ajuntament amb dos representants.

Prenem el repte amb l’objectiu de treballar pel municipi, i esdevenir una opció política diferent, trencant el bipartidisme que s’havia consolidat en els últims anys.

Per respecte a la força més votada hem donat suport a la investidura d’en Joan Carles Almirall com a Alcalde, i l’oferiment d‘una valoració conjunta i el consens en les diferents propostes del cartipàs municipal, ens ha fet votar favorablement al full de ruta del municipi.

Convençuts que també es pot treballar des de l’oposició, agraïm la proposta de formar part del govern municipal,  però assumim el compromís de  ser una oposició participativa, lleial i constructiva, que s’ implicarà i afavorirà  totes les propostes que beneficiïn el nostre poble.

En el ple del passat 30 de juliol vam entrar la moció d’adhesió a l’AMI, aprovada per majoria absoluta. Fent realitat un dels objectius del nostre programa: afavorir i potenciar totes les activitats encaminades a assolir la independència de Catalunya.

Decebuts amb la decisió del regidor Pep Massana que incapaç d’ acceptar el que  decideix la majoria i deixar de banda els personalismes, decideix passar a ser regidor no adscrit, mostrant una falta de respecte absoluta per nosaltres i pels votants que van fer confiança al projecte i a l’ideari del grup.

Farem tot el possible per tornar a recuperar l’acta de regidor aconseguida amb els vots de Fem Poble.

Aprofitem per felicitar a tots els grups amb representació al consistori i els convidem a mantenir un bon clima d’entesa per la resta de la legislatura. Així mateix, estenem la mà, tant a les forces polítiques sense representació a l’Ajuntament, com a la resta de veïns i veïnes a fer les seves aportacions per un Castellví millor.

Escriu-nos a correu@femcastellvi.cat

Grup municipal
Fem Poble – AM

La sensació de sortir escollit regidor

En aquell moment és una barreja d’alegria i responsabilitat. Et poses en mans del teu poble amb uns compromisos adquirits, que per això t’has presentat a les eleccions.

La meva voluntat va ser posar-me en una llista per treballar en el que sempre havia intentat des de fora de l’ajuntament, bàsicament per la Natura del nostre municipi. També per Catalunya a causa del procés que estem vivint en el nostre País.

Però un cop ets regidor, a part dels teus ideals, tens l’obligació d’ajudar i col•laborar en totes les tasques que convinguin. Fins ara tan sols he pogut treballar des de l’oposició. De fet hi ha moltes coses per aprendre i el dia a dia et va portant.

Les col·laboracions de tot el personal, treballadors de l’Ajuntament, m’està sent imprescindible i des d’aquí els dono les gràcies per totes les seves ajudes.

Va ser per mi una gran il·lusió haver pogut presentar com a regidor (junt amb la meva companya Nati) en aquell moment del Grup Fem Poble, la instància que va fer que en el ple del dia 31 de juliol aprovéssim, comptant amb tres vots de Convergència, que el nostre municipi formes part de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència). Un dels projectes del per què m’havia presentat a les eleccions.  

He pogut treballar força en el que fa referència a camins públics i d’altres afers. En aquest punt dono les gràcies a les nostres tècniques, Olga i Judit, per la seva ajuda i també els seus assessoraments.

Diferents motius van fer que a partir del dia 31 de juliol decidís deixar el grup i passés a regidor independent no adscrit. En el ple ordinari del dia 2 de setembre es va fer efectiva aquesta situació. Tal com vaig dir aquell dia, sense rancúnies, ajudaré en tot el que pugui i sigui possible a tothom.

Ja col·laboro en tasques des de dins de l’ajuntament, però en vull més i més responsabilitat. Per endavant queden 3 anys i mig per treballar en el que sempre ha sigut la meva il·lusió. La Natura del nostre municipi. I el temps passa volant.

Josep M. Massana Sàbat
Regidor no adscrit

Darrera actualització: 17.01.2020 | 11:11