La Fundació Privada Rosella pren part en el 1r Torneig Inclusiu Ciutat de Martorell de futbol

Dilluns, 8 de gener de 2024

En la competició hi van participar tant persones amb discapacitat reconeguda com d’altres que no en tenen

La Fundació Privada Rosella va prendre part el passat mes de desembre en el 1r Torneig Inclusiu Ciutat de Martorell de futbol, una competició on sota el lema ‘Juguem tots’ on van participar l’equip de la Fundació Privada Rosella, tres equips de la Fundació Arc de Sant Martí de Martorell i un equip de la Fundació UE Cornellà. El martorellenc Complex esportiu de Torrent de Llops va ser la seu d’aquesta vetllada esportiva inclusiva.

La competició va consistir en diferents partits de 15 minuts, sense descans, on van participar tant persones que tenen discapacitat reconeguda com d’altres que no en tenen. L’equip que guanyava més partits, era el que es proclamava campió, i en aquesta primera edició va ser el de la Fundació Privada Rosella. No obstant això l’esperit del torneig anava més enllà de la competició i potenciava que tothom pogués gaudir de la jornada esportiva. Amb aquesta filosofia, per a les persones que no podien jugar a futbol, es van habilitar també diferents proves adaptades relacionades amb la disciplina futbolística, com tirar a porteria o bé fer un circuit.

El segon lloc del torneig va ser pel primer equip de la martorellenca Fundació Arc de Sant Martí. El tercer classificat va ser el conjunt de la Fundació UE Cornellà, i el quart i el cinquè, els altres dos equips de la Fundació Arc de Sant Martí. 

Darrera actualització: 8.01.2024 | 16:55