Arrenquen les obres per arranjar un tram de 500 metres del camí entre Ca n’Abat i la depuradora

Dilluns, 25 de gener de 2021 a les 00:00

Els treballs comportaran tancaments temporals, tant per a persones com per a vehicles, mentre es facin les feines

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes inicia avui obres d’arranjament al camí de Ca n’Abat en un tram de 500 metres que comença passada la casa de Ca n’Abat i acaba a prop de la depuradora. Els treballs comportaran el tancament de trams del camí. Durant avui dilluns i dimarts hi haurà maquinària fent moviment de terres. A partir de dimecres, quan es preveu que comencin les feines de formigonat, s’aniran tallant -tant al pas de persones com de vehicles- aquells trams on el formigó s’hagi d’assecar, procés que pot trigar uns dies en les condicions meteorològiques actuals.

Les obres abastaran una longitud de 533 metres de llargada i 3,5 metres d’amplada en tot el tram; els treballs es preveu que durin tres setmanes. Atès que hi ha diferents finques agrícoles que tenen l’accés per la zona on s’actuarà, l’Ajuntament s’ha posat prèviament en contacte amb l’associació APECRO de propietaris agrícoles i forestals per avisar de l’obra i de les afectacions previstes als pagesos de la zona.

L’actuació que ara engega l’Ajuntament té un cost de gairebé 40.000 euros més IVA, i per finançar-la es compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per a la millora de camins al municipi.

Les persones que habitualment fan activitat física per aquest tram del camí tampoc podran passar-hi a peu o en bicicleta. Com a alternativa per passar entre la zona de Miralles i el camí de va del nucli antic a Ca n’Abat es pot utilitzar el camí dels Pobres -que enllaça aquest darrer camí amb el barri dels Àngels- i posteriorment el camí que per sota del polígon Rosanes va dels Àngels a Miralles.

L’empresa adjudicatària dels treballs és Obres i Serveis Roig.

Darrera actualització: 25.01.2021 | 12:39