Benestar Social posa en marxa dues campanyes solidàries per les festes de Nadal

Dilluns, 18 de desembre de 2023

Fins al 8 de gener es farà recollida de productes d’higiene i la darrera setmana de l’any, hi haurà oberta la iniciativa ‘A cada casa, una il·lusió’

La regidoria de Benestar Social posa en marxa, un any més, diverses campanyes solidàries coincidint amb l’arribada de les festes de Nadal. Per una banda, i fins al 8 de gener, es farà una recollida de productes d’higiene personal i neteja de la llar. De l’altra, la setmana del 2023 s’obrirà la campanya ‘A cada casa, una il·lusió’.

Els productes d’higiene personal i de neteja de la llar es podran deixar a les oficines de l’Ajuntament o bé al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina en horari d’atenció al públic fins al 8 de gener. 
A títol orientatiu, els productes que es recomana aportar a les persones que vulguin col·laborar-hi són: sabó i xampú, desodorants, pasta dentífrica i raspalls de dents tant d’adults com d’infants, i també productes per a la higiene menstrual, com compreses, tampons, calcetes menstruals i copes.
Pel que fa a la neteja de la llar, es poden lliurar sabons per a rentadora, per als plats o multiusos (terra, banys...). També es pot fer donació d’escombres i pales, galledes i pals de fregar o baietes i fregalls.

‘A cada casa, una il·lusió’
La segona campanya solidària està adreçada a fer que tots els infants visquin la il·lusió del Nadal. Les persones que vulguin col·laborar-hi poden adreçar-se a l’Ajuntament del 27 al 29 de desembre per informar-se’n i participar, d’acord amb les necessitats detectades des dels Serveis Socials.

Darrera actualització: 18.12.2023 | 18:11