Castellví acull aquest diumenge una prova de la Copa catalana de trial de nens

Dijous, 13 d'abril de 2023 a les 14:54

Gairebé 40 pilots de diferents clubs s’han inscrit a la competició 

Castellví de Rosanes acull aquest diumenge, 16 d’abril, una prova puntuable de la Copa catalana de trial de nens, que compta amb el Trial Club Castellví com a amfitrió de la prova. El punt central de la competició, a la qual s’han inscrit gairebé 40 pilots d’entre 4 i 14 anys, serà la plaça del Roure i la part superior del carrer de Manel Fernández, on hi haurà ubicada la zona de paddock. Les proves pròpiament dites es faran al bosc, on s’han delimitat diversos sectors de competició.

A data d’avui, 37 pilots -entre nens i nenes- s’han inscrit a la prova castellvinenca, que es dividirà en 7 categories d’acord amb les inscripcions registrades tant en funció de l’edat com del model de motocicleta (elèctrica o benzina). Els i les participants en aquesta prova de la Copa catalana de trial de nens provenen de diferents municipis de Catalunya, i alguns d’ells fins i tot d’Alacant. Les primeres proves començaran a les 10 del matí i les darreres s’allargaran fins les 15h, aproximadament, depenent del desenvolupament de la competició.

Afectacions a la mobilitat
Amb motiu de la celebració d’aquesta competició, hi haurà diverses afectacions d’aparcament i mobilitat, algunes de les quals començaran el dissabte dia 15 al vespre.

A partir de les 20h de dissabte, ja no es podrà estacionar al carrer de Manel Fernández -en tota la seva longitud-, ni tampoc a les plataformes ni a la plaça del Roure. S’habilitarà la zona de l’era, sota la rotonda, com a espai alternatiu d’aparcament per a tots els vehicles que habitualment aparquen entre el C. Manel Fernández i la plaça del Roure i també per al públic de la competició.

Diumenge, a les 07h, es tancarà al trànsit el carrer de Manel Fernández i la zona de la plaça del Roure. Només hi podran accedir els vehicles dels pilots autoritzats per entrar la zona de paddock i els veïns i veïnes que tinguin el garatge amb entrada pel carrer Manel Fernández.

A partir de les 08h, es tancarà al trànsit el C. Sant Antoni entre C. Montjuïc i C. Parra, i també es restringirà el pas i s’afectarà aparcament al ptge. Planella, l’av. Pau Casals del ptge. Planella fins a C. St. Antoni i a la part baixa del C. Montjuïc, entre C. St. Antoni i C. Font. Aquest circuit serà la via de retorn de les motocicletes al paddock un cop acabades les proves. Caldrà circular amb molta precaució pels trams de carrer que estiguin parcialment oberts.

En paral·lel, i com a ruta alternativa, s’habilitaran de doble sentit el C. Sant Antoni entre la plaça i C. Montjuïc, el C. Montjuïc entre C. St. Isidre i pl. Catalunya, i el C. St. Isidre entre C. Parra i C. Montjuïc.

Darrera actualització: 13.04.2023 | 15:02