Castellví acull una segona edició del taller d’escriptura creativa per a dones en el marc dels Premis Delta

Dimecres, 20 de març de 2024

L’activitat és gratuïta, requereix d’inscripció prèvia i es farà entre abril i juny en cinc sessions

Les dones interessades en aprendre tècniques d’escriptura creativa tenen una cita amb el taller que es farà a Castellví de Rosanes entre el 15 d’abril i el 3 de juny, i que s’emmarca en les activitats lligades al Premi Delta de narrativa escrita per dones. El taller, que és totalment gratuït per a les participants, té places limitades i cal inscripció prèvia per prendre-hi part.

Les sessions del taller seran els dilluns a la tarda al Centre Social de Castellví de Rosanes (sala polivalent). La primera sessió, que serà dilluns 15 d’abril, anirà de 17.30 a 19.30h, mentre que la resta de sessions previstes seran de 17.30 a 20.00h. Els dies en què tindrà lloc el taller, a més del 15 d’abril, seran els dilluns 29 d’abril, 6 i 13 de maig i 3 de juny.

Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic, ja sigui presencialment o per telèfon, o bé enviant un correu a l’adreça cultura@castellviderosanes.cat indicant el nom i dades de contacte de la dona que s’inscriu al taller. Les places són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció.

Per participar en aquesta activitat no calen coneixements previs i el taller és obert a qualsevol dona que vulgui conèixer i explorar tècniques literàries i creatives per escriure qualsevol tipus de relat.

Castellví de Rosanes ha donat suport per segona vegada al Premi Delta de narrativa escrita per dones, un certamen biennal que el passat mes de setembre va cloure el termini per recollir les obres a concurs de la 12 edició. El Premi Delta té el suport de 17 ajuntaments del Baix Llobregat i l’impulsa el Consell Comarcal.

Darrera actualització: 20.03.2024 | 13:00