Castellví dedica una emotiva benvinguda a la nedadora Núria Marquès el dia del seu retorn dels Jocs de Tòquio

Dimecres, 8 de setembre de 2021 a les 15:00

La doble medallista paralímpica va rebre ahir dimarts al vespre un càlid homenatge de familiars, amics i veïnat a la plaça del poble 

Castellví de Rosanes va dedicar ahir al vespre una emotiva benvinguda a la nedadora Núria Marquès el dia del seu retorn al municipi provinent dels Jocs Paralímpics de Tòquio. Un centenar llarg de persones l’esperaven a la plaça del poble per dedicar-li un petit homenatge sorpresa per felicitar-la pels seus èxits en el dia de la seva arribada a casa. Marquès va agrair l’escalf de la família, amics i amigues i veïns i veïnes que van voler-la acompanyar en aquest moment tan emotiu.

La sorpresa va començar amb un grup de jovent disfressat com els personatges de la sèrie preferida de la Núria, que la va conduir del cotxe fins a l’escenari de la plaça. Un cop allà, i després d’una primera salutació i ovació de benvinguda, va rebre la felicitació en nom del Consistori de la mà de l’alcalde, Adrià Camino, i també en nom del seu club, el CN Sant Feliu, a càrrec del president d’aquesta entitat.

Un grup de nens i nenes va pujar també a l’escenari per fer-li preguntes sobre la seva carrera esportiva, i Marquès els va retornar l’escalf per aquest gest entranyable fent-se una foto amb ells i les medalles. 
La cloenda d’aquesta benvinguda, quan el sol ja s’havia post, va ser la projecció d’un vídeo amb imatges de la Núria i missatges de vídeo de diferents persones que van voler dedicar-li unes paraules de felicitació pels seus èxits.

La plaça estava ambientada per a l’ocasió amb una pancarta commemorativa al balcó de l’Ajuntament. També hi va haver una decoració simulant una piscina i les mascotes dels Jocs, música i demés ambientació que es van preparar amb participació de veïns i veïnes, entitats i dels i les residents de la Fundació Privada Rosella.

Una plata, un bronze i tres diplomes paralímpics a Tòquio
El pas de Núria Marquès pels recents Jocs Paralímpics de Tòquio es va cloure amb un palmarès d’una medalla de plata (100 esquena S9), una de bronze (200 estils SM9) i tres diplomes paralímpics (400 lliures S9, 100 braça SB8, relleu 4x100 estils 34p). La nedadora castellvinenca va participar a les finals de totes les proves en què va competir, i en dues d’elles, a més, es va enfilar al podi. Un excel·lent resultat en els segons Jocs Paralímpics en què ha participat Marquès. La seva primera experiència va ser a Rio 2016, d’on va tornar també amb dues medalles i tres diplomes.

Darrera actualització: 08.09.2021 | 15:24