Castellví dona suport a una nova edició del Premi Delta de narrativa escrita per dones

Dimarts, 5 de setembre de 2023 a les 14:36

Les obres que vulguin concursar al certamen s’han de presentar fins el proper 22 de setembre al Consell Comarcal

Castellví de Rosanes dona suport a una nova edició del Premi Delta de narrativa escrita per dones, un certamen biennal impulsat des del Consell Comarcal del Baix Llobregat i amb suport de 17 Ajuntaments de la comarca. Les obres que vulguin optar al concurs han de ser escrites per dones majors d’edat i s’han de lliurar al Consell Comarcal abans de les 14.00h del divendres 22 de setembre, sigui per via presencial o bé per correu administratiu, d’acord amb les bases de la convocatòria.

L’objectiu del Premi Delta, que amb aquesta arriba a la 12a edició, és  promoure la creació literària de les dones reivindicant la mirada i el pensament feminista com a claus per transformar la societat. El tema de les obres que poden optar a aquest certamen literari és lliure i cada autora podrà presentar només una obra que sigui original, inèdita i no premiada en cap altre concurs, i amb una extensió que pot oscil·lar entre 80 i 200 pàgines, entre d’altres requisits.

L’obra guanyadora rebrà de 3.000 euros i s’editarà en paper i en format digital. També hi haurà premi per a l’obra finalista, que rebrà 1.000 euros i es publicarà únicament en format digital.

Darrera actualització: 05.09.2023 | 14:45