Castellví engega un Nadal més la campanya solidària per portar la il·lusió a cada casa

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 14:34

Les persones que vulguin col·laborar-hi poden acostar-se a l’Ajuntament i triar la seva aportació a la llista elaborada per Serveis Socials

Castellví de Rosanes engega un Nadal més la campanya solidària adreçada a portar la il·lusió a totes i cadascunes de les cases amb infants del municipi en la nit més màgica de l’any. S’hi podrà col·laborar fins el dia 30 de desembre, tot i que es recomana, en la mesura del possible, no esperar a darrera hora per facilitar la logística posterior. Aquesta campanya solidària se suma a la iniciada ara fa uns dies per Benestar Social per recollir productes d’higiene personal i de la llar per al Banc d’aliments del municipi.

Les persones que vulguin fer un cop de mà perquè la il·lusió nadalenca arribi a totes les cases on hi ha nens i nenes, cal que s’adrecin a l’Ajuntament en horari d’oficina. Allà, podran consultar la llista elaborada pels Serveis Socials municipals on es recullen les necessitats detectades per aquesta àrea i escollir amb quin obsequi o lot dels previstos es vol participar. 

La regidora de Benestar Social, Vicky Castellanos Núñez, explica que “aquesta campanya està oberta tant a veïns i veïnes a títol individual o en grup com també a entitats, comerços o empreses que vulguin col·laborar-hi. A tots i totes els agraïm per endavant el seu suport”. Cadascú, dins la llista d’obsequis, podrà escollir el que millor s’adapti al seu pressupost, i la regidora afegeix que “tota aportació, per petita que sigui, serà ben rebuda. Únicament preguem que si s’adquireix el compromís d’aportar determinat obsequi aquest es dugui a l’Ajuntament en el termini que s’indicarà en el moment d’apuntar-se a la campanya”.

Una vegada recollides les aportacions solidàries, es faran arribar a les famílies destinatàries.

Darrera actualització: 16.12.2022 | 14:36