Castellví fa una crida als propietaris forestals del terme afectats per l’incendi perquè es posin en contacte amb l’Ajuntament

Dimarts, 20 de juliol de 2021 a les 14:00

Es recomana esperar a veure la proposta d’actuació de la Diputació abans de contractar cap empresa per retirar fusta cremada 

L’incendi de la setmana passada va afectar més de 50 hectàrees forestals del terme de Castellví de Rosanes, i ara se n’haurà d’encarar el seu condicionament i recuperació. Per aquest motiu, l’Ajuntament fa una crida a les persones propietàries de finques forestals afectades pel foc al terme de Castellví perquè es posin en contacte amb l’Ajuntament de seguida que els sigui possible. D’aquesta manera es podrà agilitzar el trasllat de la informació i acompanyament que puguin necessitar a partir d’ara.

Els serveis administratius de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ja han començat la tasca per localitzar aquests propietaris i propietàries. No obstant això, algunes parcel·les tenen registrades dades molt antigues i per aquest motiu es fa una crida per localitzar les persones que tinguin finques forestals afectades i que no hagin modificat les seves dades de contacte després d’algun canvi de titularitat o domicili. 

Al mateix temps, es recomana a les persones que hagin vist com la seva finca forestal resultava cremada que esperin a veure la proposta d’actuació que farà la Diputació de Barcelona abans de contractar cap empresa per retirar la fusta calcinada. Es preveu que en poques setmanes la Diputació pugui fer arribar aquesta proposta, que serà traslladada als propietaris i propietàries perquè puguin avaluar si és del seu interès.

La reunió prevista inicialment per aquest divendres entre els Ajuntaments de Martorell i Castellví i la Diputació de Barcelona s’ha traslladat a primers del mes d’agost, quan es podrà disposar de major informació sobre les actuacions a seguir a partir d’ara. 

Contenidors a Valldaina per a les restes cremades de les parcel·les urbanes

D’altra banda, i pel que fa al suport al veïnat de les parcel·les urbanes afectades per l’incendi, l’Ajuntament mantindrà encara uns dies més els contenidors instal·lats divendres al barri de Valldaina per dipositar-hi els objectes cremats. El consistori ha contractat dos nous contenidors per substituir el que ja s’ha omplert durant el cap de setmana i en previsió que se n’acabi d’omplir un altre en breu, atès que el veïnat afectat pel foc encara està fent neteja dels jardins.

Darrera actualització: 19.08.2021 | 11:24