Castellví organitza un Casalet de final d’estiu per la setmana del 29 d’agost al 3 de setembre

Dimarts, 19 de juliol de 2022 a les 12:44

L’activitat s’adreça a nens i nenes de 3 a 14 anys i el darrer dia hi haurà una sortida on també podran participar les famílies

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes oferirà, la setmana abans de començar l’escola, un Casalet de final d’estiu amb propostes de lleure educatiu per als infants. L’activitat s’adreça a nens i nenes de 3 a 14 anys i les inscripcions es podran fer fins al dia 3 d’agost. El Casalet de final d’estiu començarà el dilluns 29 d’agost i s’allargarà fins al 3 de setembre; aquest darrer dia, un dissabte, es farà una sortida a un parc aquàtic on podran participar les famílies dels infants inscrits.

El Casalet de final d’estiu es farà a les instal·lacions de l’escola Mare de Déu de Montserrat en horari de 9 a 13h i de 15 a 17h. Al matí, s’oferirà servei d’acollida (cal un quòrum mínim) i a migdia, els infants que ho desitgin podran quedar-se a dinar amb carmanyola duta de casa. Al llarg de la setmana es preveuen fer activitats diverses d’educació en el lleure per gaudir dels darrers dies de vacances abans de l’inici del curs escolar.

En el marc del Casalet de final d’estiu, s’inclourà una sortida familiar el dissabte 3 de setembre a un parc aquàtic, on els infants podran anar acompanyats d’un màxim de dues persones adultes (prèvia inscripció). D’aquesta manera es vol fer que el darrer dia de l’activitat les famílies puguin participar plegades del Casalet.

Les inscripcions es podran fer per tota la setmana o bé per dies solts. Com en el Casal d’estiu, la inscripció al Casalet no implica que es tingui plaça assegurada. El nombre de places disponibles és limitat i, en cas d’haver-hi més demanda que oferta, s’aplicaria el Reglament regulador de les condicions generals de participació al Casal d’estiu.

La quota que hauran de pagar les famílies pel Casalet d’estiu és reduïda, ja que per finançar aquesta activitat, l’Ajuntament de Castellví de Rosanes compta amb el suport de la subvenció ‘Temps per cures’ vinculada al programa Corresponsables, que es gestiona en el cas de Castellví a través del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Aquesta mateixa línia d’ajuts és la que ha permès, en el marc del Casal d’estiu, realitzar activitats extra respecte d’anys anteriors. 

Darrera actualització: 19.07.2022 | 12:49