Castellví podrà comptar amb el Consell Comarcal per realitzar projectes d’impuls econòmic i d’àmbit europeu

Dimarts, 9 de novembre de 2021 a les 13:00

L’alcalde, acompanyat d’altres responsables de l’equip de govern, s’ha reunit avui amb la consellera comarcal de Desenvolupament Econòmic i Estratègic

Castellví de Rosanes podrà comptar amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat per desenvolupar projectes d’impuls econòmic al municipi i per accedir a iniciatives d’àmbit europeu. Així ho ha fet saber avui al matí la Consellera Comarcal de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Lourdes Borrell, que s’ha reunit amb l’alcalde de Castellví, Adrià Camino, el regidor de Promoció Econòmica, José Cara, i les regidores de Turisme i Serveis, Tere Mínguez i Vicky Castellanos Núñez, respectivament.

En la trobada, que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Castellví, la Consellera Comarcal de Desenvolupament Econòmic i Estratègic i un tècnic responsable d’aquesta àrea han ofert el suport comarcal a Castellví per a iniciatives de desenvolupament econòmic, promoció econòmica i estratègia. A més a més, han explicat que des del Consell Comarcal del Baix Llobregat s’ha obert una oficina  especialitzada en la gestió de fons europeus que permetrà donar suport als municipis que vulguin accedir a aquests instruments de desenvolupament.

Des de l’equip de govern de Castellví de Rosanes s’ha valorat molt positivament aquesta iniciativa de suport comarcal als Ajuntaments, que s’anirà concretat en diferents accions segons les necessitats que vagi tenint el municipi en l’àrea econòmica.

Treball, talent i tecnologia. Impuls al sector químic i plàstic

Actualment, l’Ajuntament de Castellví de Rosanes està desenvolupant un projecte per impulsar la qualificació professional per al sector químic i plàstic i dinamitzar-ne el teixit empresarial a través del programa provincial Treball, Talent i Tecnologia. Una consultora especialitzada esta realitzant, per encàrrec de l’Ajuntament, una diagnosi a fons del sector químic i plàstic de Castellví de Rosanes, on s’estudiaran les necessitats en l’àmbit formatiu i de professionals qualificats; es determinaran les perspectives d’inserció laboral i de millora competencial dels treballadors i treballadores per optar a un lloc de feina en aquestes àrees, i s’estudiarà la capacitat productiva de les indústries locals del sector químic/plàstic.

Darrera actualització: 09.11.2021 | 13:14