Castellví posa en marxa dos espais de trobada per a dones per treballar el creixement personal i l’autoconeixement des d’una perspectiva feminista

Dimarts, 28 de setembre de 2021 a les 15:00

A través de diferents disciplines es potenciarà l’empoderament, l’autocura, l’autoestima i la sororitat

A partir del mes d’octubre, i fins al gener del 2022, Castellví de Rosanes obre dos nous espais de trobada adreçats a dones a partir de 16 anys per treballar el creixement personal des d’una perspectiva feminista. Una proposta per potenciar aspectes com l’empoderament, l’autoestima o la sororitat a través d’activitats vinculades a l’art, la natura, la reflexió, la lectura o el treball del cos. Les places són limitades i es farà un grup al nucli antic els dimarts a partir del 19 d’octubre i un altre a Can Sunyer i Valldaina els dijous a partir del 21 del mateix mes

La regidora de Polítiques feministes i diversitat sexual i de gènere, Vicky Castellanos Núñez, assenyala que “aquest projecte innovador busca crear espais per a les dones on, en un entorn de complicitat i sororitat, puguin treballar juntes per empoderar-se, incrementar la seva autoestima i aprofundir en aspectes d’autocura i autoconeixement. El treball que proposem és transversal, abastant diferents àmbits, i sempre sota una perspectiva feminista”. Com a lema dels dos espais de trobada s’ha escollit “Inspirem-nos, dones!” i la conducció dels grups la farà la formadora Laura Zalacain González. L’activitat és gratuïta.

Funcionament dels Espais de trobada
Cadascun dels espais de trobada pot acollir una desena de participants, a partir de 16 anys. El grup del nucli antic es reunirà els dimarts a la tarda de 18.30h a 20h al Casal de la Gent Gran i el de Can Sunyer i Valldaina, els dijous de 18.30 a 20h al Centre Cívic del barri. En ambdós casos, els espais s’utilitzaran en exclusiva per a l’Espai de trobada de dones i durant aquest horari seran tancats per a d’altres usos, ja que es busca crear un clima de confiança i complicitat entre les dones participants que no es pot aconseguir si els espais s’utilitzen en paral·lel per a d’altres funcions. En aquest sentit, la regidora agraeix la comprensió i col·laboració dels usuaris i usuàries del Casal de la gent gran i del Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina.

Les inscripcions a l’Espai de trobada es poden fer a l’OAC de l’Ajuntament en horari d’atenció a públic, al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina dimarts de 18 a 21h i també per Internet adjuntant el formulari d’inscripció correctament omplert a una instància genèrica. Les places s’atorgaran per ordre de sol·licitud fins a completar aforament.
Les participants hauran d’observar les mesures de prevenció de la COVID-19 que siguin vigents en cada moment.

Darrera actualització: 28.09.2021 | 15:32