Castellví promou el benestar físic i emocional a través d’un calendari amb consells i bons hàbits

Dijous, 21 de desembre de 2023

S’ha repartit a les cases amb el programa de Nadal i qui en necessiti més, en trobarà a l’Ajuntament i altres equipaments

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes té, entre els seus objectius, promoure la salut física i el benestar emocional de la ciutadania, i per afavorir una vida activa i que s’adoptin bons hàbits quant a la salut emocional, des de ja fa uns anys s’edita un calendari amb consells que es reparteix a totes les llars. Aquest desembre, coincidint amb el repartiment del programa de Nadal, les agents cíviques n’han fet arribar un exemplar a totes les cases. Qui en necessiti algun més, pot recollir-lo a l’Ajuntament i altres equipaments municipals fins a exhaurir existències.

El calendari d’hàbits saludables s’edita amb el suport del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona. Als mesos parells, es pot trobar un joc de descoberta d’arbres del terme, que convida un cop endevinat on són a arribar-hi a peu o amb bicicleta per fer salut, al mateix temps que es descobreix Castellví. Als mesos senars, per la seva part, es donen diferents consells sobre benestar emocional i es convida a reflexionar sobre aspectes com les emocions, situacions associades a diferents etapes de la vida o l’ús excessiu del telèfon mòbil, entre d’altres. La informació es complementa amb un almanac de festes i activitats que tenen lloc al llarg de l’any i amb una petita guia del municipi de telèfons, serveis i equipaments.

Ara fa un temps, l’Ajuntament de Castellví va optar pel format calendari per promoure els hàbits saludables en tractar-se d’un suport que és present a les llars els 12 mesos de l’any, i no només de forma puntual.

Darrera actualització: 21.12.2023 | 13:29