Castellví renova el compromís amb la informació de qualitat i la sostenibilitat en l’àmbit turístic

Dimecres, 6 de març de 2024

El Celler Ramon Canals s’acredita un any més amb el distintiu Biosphere i els dos punts de suport als visitants del municipi renoven el segell PIT

Castellví de Rosanes ha renovat el seu compromís amb la informació de qualitat a visitants i amb la sostenibilitat turística a través dels distintius de Punt d’Informació Turística (PIT) i Compromís de Sostenibilitat Biosphere, lliurats recentment pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Per una banda, el Celler Ramon Canals s’ha acreditat per segon any consecutiu amb l’exigent segell Biosphere de sostenibilitat, mentre que tant l’Ajuntament com el restaurant Mas Sunyol segueixen formant part de la xarxa PIT del Baix Llobregat, on les persones que visiten Castellví de Rosanes poden trobar tant informació sobre què fer al municipi com recursos sobre altres atractius turístics comarcals.

L’acte de lliurament dels dos distintius es va fer a Esplugues de Llobregat la setmana passada. Un total de 90 empreses i entitats de la comarca van ser acreditades amb el segell Biosphere, i 110 amb el de Punt d’Informació Turística. Tant una com altra distinció requereixen d’un treball anual d’actualització i formació per part d’empreses i entitats per mantenir els estàndards de qualitat exigits per formar-ne part

La distinció Compromís de Sostenibilitat Biosphere reconeix a través de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), les empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís per a la sostenibilitat i que compleixen els requisits del seu manual de bones pràctiques.
D’altra banda, els establiments amb segell Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat (PIT) són equipaments públics o privats que tenen contacte directe amb el visitant i que funcionen com a complement de les oficines de turisme. Un servei que a més de crear i reforçar el teixit local contribueix a donar a conèixer l’oferta turística del Baix Llobregat.

L'acte de lliurament de distintius a les noves empreses i entitats acreditades va ser presidit per la presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Eva M. Martínez Morales; la diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido Tinta; l'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz Romero, i el President de la Cambra del Baix Llobregat, Carles Guilera i Poch.

Darrera actualització: 6.03.2024 | 15:10