Castellví reprèn els tallers de la memòria per a la gent gran en col·laboració amb la Creu Roja i voluntariat

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 12:00

Les sessions es fan una setmana al Casal de la gent gran i l’altra, al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. Encara hi ha places lliures

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha reprès els tallers de la memòria per a la gent gran, aturats des que van començar-se a aplicar mesures de prevenció contra la COVID-19. La represa, en grups reduïts i aplicant els protocols de seguretat vigents, s’ha fet de la mà de la Creu Roja –amb qui l’Ajuntament ha renovat conveni de col·laboració- i el seu voluntariat. Les sessions del taller es fan al Casal de la Gent Gran i al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina, en setmanes alternes.

El conveni 2021 de l’Ajuntament amb la Creu Roja Baix Llobregat Nord s’emmarca en el foment d’accions en l’àmbit del voluntariat i la intervenció social, i inclou la possibilitat d’0rganitzar tallers i activitats per a col·lectius específics, entre ells els de gent gran. És en aquest marc que el passat 10 de juny a la tarda al Casal de la gent gran es van reprendre els tallers de la memòria. Les persones voluntàries de Creu Roja que impartiran les diferents sessions són, en la seva majoria, de Castellví.

Tant la regidora de Gent gran, Tere Mínguez, com la de Benestar Social, Vicky Castellanos Núñez, han destacat la importància d’haver pogut reprendre aquesta activitat per crear, amb seguretat, un espai de retrobada per a les persones més grans de Castellví ara que el procés de vacunació d’aquest col·lectiu d’edat ja està pràcticament completat. Les regidores han agraït també la dedicació de les persones voluntàries que faran possible el monitoratge del taller de la memòria.

L’activitat és gratuïta, té l’aforament limitat i encara queden algunes places disponibles tant al Casal de la gent gran (pl. d’Europa) com, sobretot, al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. L’horari del taller és dijous de 18.30 a 19.30h. Els dies 17 de juny i 1, 15 i 29 de juliol es farà al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina, mentre que les sessions restants al Casal de la gent gran seran els dies 8 i 22 de juliol. Les persones interessades en participar-hi poden contactar amb l’Ajuntament per fer la inscripció.

A l’agost s’aturarà l’activitat per vacances i es preveu reprendre-la cap al setembre.

Darrera actualització: 15.06.2021 | 12:06