Castellví se suma als suports institucionals per a les inversions de l’automoció al Baix Llobregat Nord

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 13:00

La unanimitat de regidors i regidores va secundar el text de la declaració, que demana que s’ubiqui la futura planta de bateries a prop de la fàbrica de Seat

Castellví de Rosanes s’ha sumat a la declaració institucional per a les inversions de futur en la indústria de l’automoció al Baix Llobregat Nord. El text de la declaració va ser secundat al ple pels nou regidors i regidores del consistori castellvinenc. En el seu punt primer el document expressa el suport a la inversió anunciada pel grup Volkswagen a la planta de Seat i s’expressa el compromís de col·laborar a fer-la possible en benefici de l’activitat econòmica i de la generació d’ocupació al municipi i al conjunt de Catalunya.

Segons va explicar l’alcalde, Adrià Camino, aquesta declaració va ser proposada per l’alcalde de Martorell a tots els ajuntaments del Baix Llobregat Nord per donar suport a la iniciativa de la instal·lació de la fàbrica de bateries per a cotxes elèctrics. Precisament, en el punt segon de la declaració, es recull el fet de proposar la ubicació d’aquesta planta “en els terrenys disponibles a l’entorn més proper a la factoria de Seat.

La declaració demana també que aquesta proposta d’ubicació sigui considerada per part del consorci públic-privat encarregat de definir-ne la ubicació i la implantació.

Darrera actualització: 31.05.2021 | 13:35