Castellví torna a mostrar la seva solidaritat amb La Marató de TV3 amb diferents actes fins al 19 de desembre

Divendres, 10 de desembre de 2021 a les 14:30

Les primeres iniciatives van començar durant la passada Fira de la Tardor

La Marató de TV3, dedicada aquest 2021 a la salut mental, tindrà lloc el dia 19 de desembre, i a Castellví de Rosanes ja s’han posat en marxa les iniciatives solidàries per donar-hi suport. Des de la passada Fira de la Tardor, i fins el mateix dia 19, entitats i col·lectius locals han programat diferents activitats solidàries per recollir fons  per a La Marató.

Diumenge 12 de desembre, a les 09.30h, es farà una caminada solidària que sortirà des de la plaça del poble. Per participar-hi cal fer un donatiu de 5 euros. La ruta té una durada prevista de 3 hores i de dificultat baixa. La caminada solidària té a més la col·laboració de la pastisseria La Confiança de Gelida.

El següent acte previst és el concert de Nadal solidari, que s’havia de fer inicialment el 10 de desembre però que es trasllada al dia 17 pel decret de dol oficial dels dies 10 i 11. El concert començarà a les 18.30h a la parròquia de Sant Miquel. L’entrada serà un donatiu solidari de 2 euros.

L’endemà, 18 de desembre, hi ha previstes dues activitats solidàries amb La Marató. D’una banda, i dins la programació cultural de les Festes de Nadal, es farà un espectacle familiar de titelles a la sala del CCR titulat ‘A taula!’, a les 18.00h. Aquesta activitat funcionarà mitjançant el sistema de taquilla inversa, i al sortir tothom podrà aportar el que consideri que val l’espectacle a una urna solidària. Els diners recollits aniran a La Marató de TV3. 

El vespre de dissabte es farà una segona activitat en benefici de La Marató amb un karaoke solidari impulsat per entitats i col·lectius de Castellví, que començarà a la sala del CCR a les 21.30h. Qui ho desitgi podrà dur també el sopar de casa. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’AEC La Trampolina.

L’endemà, diumenge 19, hi haurà el gruix d’actes solidaris amb La Marató de TV3. La cita és d’11 a 13h a la plaça del poble. Hi haurà un concert d’ukelele, es podrà sentir el conte de Castellví, una entrevista amb un expert en salut mental, música, balls i moltes sorpreses. Per acabar la vetllada, hi haurà un vermut popular per a La Marató amb la col·laboració de l’entitat Centre Cultural i Recreatiu (CCR).

Pel benestar i la seguretat de tothom, és important seguir les normes vigents de prevenció de la COVID-19 en cadascuna de les activitats previstes. 

Darrera actualització: 10.12.2021 | 14:35