Castellví tornarà a mostrar aquest pròxim cap de setmana la solidaritat amb La Marató 3Cat

Dilluns, 11 de desembre de 2023

De divendres fins diumenge, diferents entitats locals organitzen activitats per recollir fons, amb suport de l’Ajuntament

Les activitats solidàries per a la recollida de donatius per a La Marató 3Cat, dedicada aquest 2023 a la investigació sobre la salut sexual i reproductiva, seran les protagonistes d’aquest pròxim cap de setmana a Castellví de Rosanes, en què diferents entitats locals organitzen propostes lúdiques, culturals i festives per recollir fons per a la recerca mèdica. Com en edicions anteriors, l’acte central tindrà lloc diumenge al matí i migdia a la plaça.

Les propostes solidàries arrencaran divendres 15 a les 19.30h amb el concert de Nadales solidari ofert per la parròquia de Sant Miquel, amb taquilla inversa.

L’endemà, la solidaritat vindrà de la mà de l’associació de joves La 963, que ha preparat un bingo musical i ‘tardeo’ solidari de 18.00 a 22.00h a la sala del CCR. Per participar al bingo musical solidari caldrà ser a la sala abans de les 18.00h i fer un donatiu de 4 euros. Durant la vetllada, també hi haurà barra solidària.

Diumenge al matí, passades les 10, començaran les activitats solidàries a la plaça. A les 10.30h, un esmorzar solidari. Tot seguit, a les 11.00h, simultània d’escacs amb inscripció a l’arribar (es prega puntualitat). Al llarg del matí, també es podrà gaudir de tallers, jocs i esports per a petits i grans. A partir de les 12.30 hi ha prevista una flashmob amb coreografia de l’Escola de Música i Dansa de Castellví (podeu trobar la coreografia a l’Instagram de l’associació cultural EnRE9) i actuacions de l’alumnat de l’escola.

Per cloure la vetllada, des de les 12.30h i fins a final d’activitats, vermut solidari a la plaça.

Les activitats solidàries de Castellví de Rosanes amb La Marató 3Cat compten amb l’impuls i implicació de les entitats Associació de veïns i veïnes del Taió, Associació Amics dels Reis de Castellví de Rosanes, La 963 Associació de Joves, Trial Club Castellví, Centre Cultural i Recreatiu, Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, Fundació Privada Rosella, Associació Cultural EnRe9 - Escola de Música i Dansa, i Parròquia de Sant Miquel, i tenen el suport de l’Ajuntament de Castellví.

Durant el matí de diumenge, de les 9 a les 15h, aproximadament, hi haurà tallat el primer tram del carrer de la Parra i el primer tram del carrer de Sant Antoni per poder fer les activitats. Hi haurà doncs afectacions d’estacionament i mobilitat. Feu cas de la senyalització i de les indicacions que se us puguin donar en cada moment.

Cloenda solidària al gener
L’última activitat programada en solidaritat amb La Marató 3Cat serà el diumenge 21 de gener a la tarda, amb el concert de L’Orquestra de la Bona Sort organitzat per l’Associació Cultural EnRe9, la Fundació Privada Rosella i l’Ajuntament. L’Orquestra de la Bona Sort és una formació musical molt especial, que és alhora un projecte d’integració social de les persones que en formen part. Hi haurà taquilla inversa solidària.

Activitats nadalenques a Can Sunyer i Valldaina
L’Associació de veïns de Can Sunyer i Valldaina també fa una proposta nadalenca per diumenge 17 de desembre, en aquest cas adreçada als infants. De les 11 a les 13h, al Centre Cívic, es farà un taller nadalenc de manualitats pensat especialment per als nens i nenes més menuts de casa. 

Darrera actualització: 11.12.2023 | 18:04