Castellví va homenatjar ahir els veïns i veïnes de més edat en el marc dels actes de la Setmana de la gent gran

Dilluns, 18 d'octubre de 2021 a les 14:00

L’espectacle “Com nos tornem...”, programat amb suport del Bibliobús La Mola, va ser la prèvia al lliurament de les distincions

Castellví de Rosanes va homenatjar ahir diumenge els veïns i veïnes de més edat del municipi en el marc dels actes de la Setmana de la gent gran 2021. L’homenatge va servir per reconèixer els veïns i veïnes més grans de Castellví que no havien rebut aquesta distinció en anys precedents. Es van lliurar tant els reconeixements del 2021 com els del 2020, que per motiu de les mesures de prevenció de la COVID-19 no s’havien pogut entregar públicament. 

L’acte d’homenatge va tenir una prèvia amb l’espectacle “Com nos tornem..., programat amb el suport del Bibliobús La Mola de la Diputació de Barcelona i que va començar a les 12 del migdia a la plaça del poble. Desenes de persones, entre les quals les homenatjades i les seves famílies, van poder gaudir de la funció. Una perruquera molt peculiar que recordava, entre anècdota i anècdota, aquells poemes i dites d’abans declamats en l’estil de les èpoques d’envelat. L’actriu també va arribar entre el públic amb moments divertits protagonitzats pels mateixos assistents.

Posteriorment a l’espectacle va tenir lloc el lliurament de distincions a les persones homenatjades, de la ma de l’alcalde, Adrià Camino, i de la regidora de Gent gran, Teresa Mínguez. Les distincions del 2021 han estat per a Maria Teresa Forn Farré, Juan Guardeño Urbano i Amparo Requena Fayos. Dels tres, Forn va poder assistir a l’acte i se li va lliurar en persona tant el diploma acreditatiu com un obsequi. Als altres dos, se’ls lliurarà properament en els seus domicilis.

Les distincions del 2020 van correspondre també a tres persones, dues de les quals va poder ser presents ahir a la plaça i se’ls va lliurar el diploma i un detall. Són Ramon Mariejes Calvet i Rosa Llop Vallès. La tercera homenatjada del 2020 va ser Dolors Quintela Tutusaus, a qui es va fer arribar ara fa uns mesos l’obsequi a casa seva.

Bingo musical per activar la memòria d’una forma divertida

Les activitats de la Setmana de la gent gran 2021 van començar divendres amb un bingo musical al Casal de la gent gran del nucli antic, que va servir per una banda per passar una bona estona i, de l’altra, per activar la memòria de forma divertida a través de la música de les dècades dels 50, 60 i 70, sobretot. En comptes de fer servir números, el joc del bingo es va fer amb cartrons amb noms de cançons que els i les participants van haver de reconèixer.

Aquest proper divendres, a partir de les 19.00h, es farà una nova edició del Bingo musical, en aquesta ocasió al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. L’activitat servirà de cloenda a la Setmana de la gent gran 2021 de Castellví de Rosanes.

Darrera actualització: 27.10.2021 | 08:41