Confinament municipal a tot Catalunya a partir de dijous 7 de gener

Dimarts, 5 de gener de 2021 a les 00:00

Aquest dijous, 7 de gener, entren en vigor a Catalunya noves mesures per prevenir els contagis de coronavirus arran de l'increment important de casos registrat els darrers dies. Com a novetat destacada hi haurà confinament municipal tots els dies de la setmana fins al 17 de gener. Això vol dir que no es podrà sortir del municipi llevat de les causes justificades legalment previstes (feina i estudis, cura de persones dependents, urgències, etc.).

Es pot anar fins al municipi limítrof en el cas d'activitats esportives a l'aire lliure. En el cas de Castellví, això significa que es pot entrar als termes de Gelida, Sant Esteve Sesrovires, Corbera, Martorell i Sant Andreu de la Barca per fer esport.

*Actualització 08/01/2021: en el cas d'haver de comprar productes bàsics que no puguin trobar-se a Castellví de Rosanes, cal desplaçar-se únicament als municipis immediatament limítrofs: Martorell o Sant Andreu de la Barca (barris de Can Sunyer i Valldaina) o Gelida.

El confinament nocturn de 22 a 06h es manté vigent sense canvis.

Les trobades (de màxim 6 persones) es limiten a dues bombolles de convivència.

Els comerços no essencials tancaran els caps de setmana. Només està permès l'esport a l'aire lliure (excepte piscines). Activitats extraescolars suspeses, llevat que es facin amb persones del mateix grup bombolla de l'horari l'actiu.

Darrera actualització: 18.01.2021 | 11:39