Declaració institucional d'agraïment de l'Ajuntament de Castellví de Rosanes pel suport rebut arran de l'incendi forestal

Divendres, 23 de juliol de 2021 a les 11:30

Aprovada per unanimitat del ple el dia 21 de juliol del 2021

Al ple ordinari de juliol celebrat el dia 21, l’Ajuntament de Castellví de Rosanes va aprovar per unanimitat una declaració institucional d’agraïment a diferents institucions, col·lectius i persones per la implicació en el dispositiu d’emergències que va actuar en l’incendi forestal que va començar el passat 13 de juliol al barri de Valldaina i pel suport rebut per Castellví de Rosanes durant aquelles hores greus.

A continuació podeu trobar la declaració íntegra en format de text* i també l’àudio de la sessió plenària on es va llegir el document i on l’alcalde i els regidors i regidores de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes van expressar també, de viva veu, les seves mostres d’agraïment.

La llista és exhaustiva, però demanem disculpes per endavant si algú es troba a faltar en la relació d’agraïment. La gratitud i l’escalf de tot el poble de Castellví de Rosanes és també per a vosaltres.

*En el transcurs de la sessió plenària es va incloure de paraula l'Ajuntament de Collbató en la llista d’agraïments per la participació dels Bombers Voluntaris de la localitat .

Declaració institucional d'agraïment (text íntegre) - enllaç extern

Àudio de la declaració i agraïments dels regidors i regidores (a partir del minut 58'07")

Darrera actualització: 19.08.2021 | 11:21